Sådan Indsættes Dit Webstedsoverskrift På Ucoz

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Dit Webstedsoverskrift På Ucoz
Sådan Indsættes Dit Webstedsoverskrift På Ucoz

Video: Sådan Indsættes Dit Webstedsoverskrift På Ucoz

Video: Sådan Indsættes Dit Webstedsoverskrift På Ucoz
Video: Website Tutorial: How to add your own style sheet on your ucoz site 2024, April
Anonim

Ucoz.ru er en af de hyppigst anvendte gratis hosting-tjenester, der tiltrækker webmastere med sine kapaciteter, som væsentligt overstiger kapaciteten hos andre gratis hosting-tjenester. Når du har et websted på ucoz, kan du redigere dets design og ændre dets udseende samt ændre webstedsoverskrift. Både en erfaren og en nybegynder webmaster med grundlæggende kendskab til HTML og CSS kan erstatte billedet i overskriften.

Sådan indsættes dit webstedsoverskrift på ucoz
Sådan indsættes dit webstedsoverskrift på ucoz

Instruktioner

Trin 1

Forbered det billede, som du vil erstatte billedet med i overskriften. Opret en billedmappe på serveren, og upload dit billede til den, idet du tidligere har ændret størrelsen på den, så den passer til overskriften. Optimer billedet til offentliggørelse på Internettet - billedet bør ikke veje meget, det skal være i jpg-, png- eller gif-format.

Trin 2

Åbn din filhåndtering, og kopier stien til det billede, der er lagt ud på serveren, som skal se sådan ud: http: / your site.ru / images / mypicture.jpg.

Trin 3

Se nu på dit websteds startskabelon. Find tagget øverst, hvor billedet er stien til det gamle headerbillede på serveren.

Trin 4

Skift linket i anførselstegn til et nyt, der matcher det valgte billede. Derefter skal du opdatere hjemmesiden på dit websted og se hvad der sker.

Trin 5

I nogle tilfælde installeres billedet med det samme og bryder ikke sidestrukturen. Hvis du ser, at overskriften er skiftet efter upload af et nyt billede, eller hvis billedet ikke passer i størrelse, skal du gå tilbage til sektionen til redigering af sider og supplere overskriften med HTML-koder, ændre størrelse, kanter og justering af billedet, så den passer bedst til formen på sidehovedet.

Trin 6

Når du har fundet ud af, hvordan du redigerer det øverste billede til hjemmesiden, vil du i fremtiden være i stand til at implementere dine kreative ideer i mere komplekse aspekter af designet af dit websted.

Anbefalede: