Sådan Ryddes Din Søgehistorik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ryddes Din Søgehistorik
Sådan Ryddes Din Søgehistorik
Anonim

Søgninger og websurfinghistorie gemmes på din harddisk. Hvis du vil holde dine internetindstillinger hemmelige, kan du slette din browserhistorik fra din computer.

https://www.sunhome.ru/UsersGallery/wallpapers/258/deshevie-oboi-internet
https://www.sunhome.ru/UsersGallery/wallpapers/258/deshevie-oboi-internet

Sådan fjernes søgeudtryk i Mozilla Firefox

Klik på menuknappen i højre kant af værktøjslinjen, og klik på ikonet "Journal". Vælg emnet "Slet nyere historie". I dialogboksen Slet skal du åbne rullelisten Slet og angive det tidsinterval, som du vil rydde søgehistorikken for. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Besøg og downloads historie" på listen med "Detaljer" og klik på "Slet nu".

Du kan ikke slette hele historikken, men individuelle søgeforespørgsler. Klik i adresselinjen, og tryk på pil ned for at rulle gennem listen over besøgte websteder. Fremhæv den webadresse, du vil slette, med markøren, og tryk på Slet.

Du kan straks slette historikken for besøg på enhver internetside. Tryk på menuknappen, klik på "Log" -ikonet og klik på "Vis hele log" i nederste linje på listen. Skriv navnet på webstedet i søgefeltet, og tryk på Enter. En liste over alle besøgte sider på dette websted vises i browservinduet. Højreklik på en hvilken som helst adresse, og vælg "Glem alt om dette websted" i genvejsmenuen.

Sådan slettes søgeforespørgsler i Opera

I menuen "Værktøjer" skal du vælge elementet "Historie" eller bruge kombinationen Ctrl + Skift + H. På listen "Navn" skal du klikke på den mappe, der indeholder adresserne på de besøgte sider i det ønskede tidsinterval. Marker webadressen, og klik på ikonet "Slet" skraldespand på værktøjslinjen. Hvis du vil slette poster i hele perioden, skal du vælge mappen og klikke på "Slet".

Der er en anden måde: Vælg "Slet personlige data" i menuen "Værktøjer", og klik i dialogboksen på "Detaljerede indstillinger". Marker afkrydsningsfelterne for "Ryd browserhistorik" og "Ryd downloadhistorik", og klik derefter på "Slet".

For at fjerne webadressen til ethvert websted fra adresselinjen skal du venstreklikke på den og trykke på pil ned. Slet adressen med knappen Slet.

Sådan fjernes søgeudtryk fra Google Chrome

Klik på indstillinger og kontrolknap ved højre kant af adresselinjen, og vælg elementet "Historik". Hvis du vil skjule en webadresse, skal du vælge den og klikke på Fjern valgte emner. Klik på Ryd historik for at rydde hele din søgehistorik.

Du kan vælge inkognitotilstand for at besøge websteder. Surfing adskiller sig ikke fra det sædvanlige, men websides adresser gemmes ikke i besøgshistorikken, og cookies slettes, når vinduet lukkes. For at vælge denne tilstand skal du bruge Ctrl + Shift + N-tasterne.

Sådan fjernes søgeudtryk fra IE

Højreklik på Internet Explorer-ikonet, og vælg Egenskaber. Klik på Slet under fanen Generelt under Browserhistorik. I afinstallationsvinduet skal du markere afkrydsningsfelterne for "Log" og "Midlertidige internetfiler". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Gem data. Klik på Fjern.

For at fjerne en individuel URL fra adresselinjen skal du klikke på pil ned ved sin højre kant, pege på den ønskede adresse og klikke på det røde kryds til højre.

Anbefalede: