Sådan Fjernes Uønskede Bogmærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Uønskede Bogmærker
Sådan Fjernes Uønskede Bogmærker

Video: Sådan Fjernes Uønskede Bogmærker

Video: Sådan Fjernes Uønskede Bogmærker
Video: SÅDAN LAVER DU ET BOGMÆRKE 2024, Kan
Anonim

Når vi bemærker en interessant side på Internettet, føjer vi den straks til bogmærkerne med et par klik. Men interessen forsvinder over tid, og unødvendige bogmærker forbliver.

Sådan fjernes uønskede bogmærker
Sådan fjernes uønskede bogmærker

Er det nødvendigt

browser (Opera, Mozilla Firefox osv.) med gemte bogmærker

Instruktioner

Trin 1

Hver dag, når vi bevæger os rundt på Internettet, gemmer vi nogle gange snesevis af adresser på de sider, vi kunne lide i hukommelsen i vores browser. Men vi tror sjældent, at vi samtidig komplicerer vores eget liv - trods alt er mange bogmærker måske ikke nyttige, men de gør det vanskeligt at få adgang til vigtige, hvorigennem vi går til de nødvendige sider hver dag. Men når spørgsmålet om at slette bogmærker kommer op, går nogle brugere vild. Faktisk viser denne proces sig at være ret enkel.

Trin 2

Dobbeltklik på genvejen på skrivebordet for at åbne en browser på din computer. Browseren kan også startes fra menuen Start. Åbn den, vælg "Alle programmer" og find den browser, du har brug for, på listen.

Trin 3

I den kørende browser er der øverst på siden et kontrolpanel ("fil", "rediger", "visning", "historie", "bogmærker", "værktøjer", "hjælp"). Vælg "Bogmærker".

Trin 4

I dette tilfælde vil du se en liste over bogmærker, du oprettede på denne computer i denne browser. Forsøg ikke at slette unødvendige bogmærker direkte fra listen - det er umuligt.

Trin 5

Øverst på listen over bogmærker er der et underemne "Bookmarks management". Vælg det. "Bibliotek" vises med en menu til venstre.

Trin 6

Vælg "Bogmærke-menu" i "Bibliotek". I dette tilfælde åbnes alle bogmærker, der er gemt på denne computer, i feltet til højre. Ved at fremhæve et bogmærke kan du finde ud af detaljerede oplysninger om hver af dem.

Trin 7

Vælg det unødvendige bogmærke, du vil slette, med et enkelt klik på venstre museknap. Ved at klikke på det med højre knap åbner du en menu til dette bogmærke, hvor der er et "Slet" -element. Klik på det, og bogmærket forsvinder fra listerne.

Trin 8

Bogmærker kan også slettes ved hjælp af tastaturet ved hjælp af Delete-tasten, der er placeret i øverste højre hjørne. Vælg et bogmærke ved at klikke på det en gang med venstre museknap og klikke på Del. Bogmærke fjernet.

Anbefalede: