Hvordan Man Laver Yandex På Russisk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Yandex På Russisk
Hvordan Man Laver Yandex På Russisk

Video: Hvordan Man Laver Yandex På Russisk

Video: Hvordan Man Laver Yandex På Russisk
Video: Один ЛИМОН и Банка Сгущенки! СУПЕР Крем для ТОРТА за 1 Минуту! Готовим Дома САМЫЙ БЫСТРЫЙ КРЕМ! 2024, Kan
Anonim

De, der bor i deres hjemland, har ingen problemer med at indstille sproget, fordi sproget for Yandex-tjenester bestemmes af ip. Hvis du vil ændre sproget, kan du gøre det selv i indstillingsafsnittet.

Hvordan man laver Yandex på russisk
Hvordan man laver Yandex på russisk

Er det nødvendigt

  • - en gyldig internetforbindelse
  • - hovedsiden til Yandex-søgemaskinen åbnet gennem enhver browser

Instruktioner

Trin 1

Find linket "Personlige indstillinger" på Yandex-hovedsiden. Det er placeret øverst på siden over nyhederne. Hvis du klikker på linket, udvides indstillingsmenuen. I menuen kan du se emnerne "Konfigurer Yandex", "Put widget". "Indstil tema" og "Skift by"

Trin 2

Udvid menuen, og klik på punktet "Konfigurer Yandex". Ved at klikke øverst på siden udfoldes indstillingspanelet. Den har en inskription “De nødvendige blokke kan byttes, og unødvendige blokke kan slettes. Blokke med et gear kan tilpasses”, knappen“Tilføj en ny widget”, indstillingen for at gemme ændringer til login og en bestemt computer (det vil sige, når denne indstilling er valgt på din computer, vil Yandex se nøjagtigt ud som konfigureret uanset bruger), knapper "Gem", "Annuller" og link "Nulstil indstillinger". Ved siden af linket "Personlige indstillinger" er der links "Skift by", "Vælg sprog" og "Andet". Vi har brug for linket "Vælg sprog"

Trin 3

Klik på linket "Vælg sprog". Hvis din internethastighed er langsom, bliver du nødt til at vente lidt, da denne gang indlæses siden helt. Efter genstart vil du se titlen på den nye side: "Indstillinger - Vælg grænsefladesprog". Siden indeholder en vælger til valg af sprog og knapper "Gem" og "Retur". I alt foreslår Yandex-indstillinger et valg på seks sprog: russisk, ukrainsk, kasakhisk, hviderussisk, tatarisk, engelsk. Hvert af navnene er skrevet på sit respektive sprog for at gøre det lettere at vælge

Trin 4

Vælg det sprog, du har brug for i markeringen. Klik på knappen "Gem". Siden genindlæses, og du returneres til Yandex-hovedsiden, og sproget for alle tjenester ændres til det valgte sprog.

Anbefalede: