Sådan Finder Du En E-mail-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En E-mail-adresse
Sådan Finder Du En E-mail-adresse

Video: Sådan Finder Du En E-mail-adresse

Video: Sådan Finder Du En E-mail-adresse
Video: Find e mail adresser på alle! Sådan finder du en email på enhver 2024, Kan
Anonim

Ofte er brugere af World Wide Web nødt til at søge efter e-mail-adressen til en velkendt person og undertiden endda en fremmed. Denne opgave i øjeblikket er meget lettere end for et par år siden. Der er nu flere ressourcer til at gøre dette. Lad os overveje mulighederne for at finde postadresser.

Sådan finder du en e-mail-adresse
Sådan finder du en e-mail-adresse

Er det nødvendigt

En computer; - Internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Indtast i søgemaskinen enhver omtale af den person, du leder efter: hans navn, efternavn, fødselsdato. Anmodninger giver oplysninger om ham, hvis han selvfølgelig på en eller anden måde efterlod sin e-mail-adresse på netværket. Denne tilgang er ret effektiv, hvis din modtager har ressourcer på netværket: en blog, et websted, en side på et socialt netværk. Hvis en sådan søgning ikke returnerede nogen resultater eller returnerede for mange mulige sider, skal du gå anderledes ud.

Trin 2

Brug den verdensomspændende mappe med e-mail-adresser på worldemail.com/advanced.html. Dette er ikke den bedste ressource for at finde en person på Internettet i øjeblikket, men det er værd at prøve et par gange.

Trin 3

Indtast dataene fra din adressat i en anden lignende tjeneste: adresses.com. Med denne opgave klarer han sig normalt meget bedre. Faktum er, at ejerne af dette websted selv opretter sådanne e-mail-søgealgoritmer, hvor de ikke beder ejerne selv om at give dem adresser. En meget anstændig service til denne opgave.

Trin 4

Søg efter den ønskede adresse på InfoSpace, infospace.com/info/wp/email. Fordelen ved denne ressource frem for andre er, at den ikke finder den person, du har brug for, men giver information om mennesker med lignende data (efternavn, fornavn).

Trin 5

Glem ikke at kigge efter den e-mail-adresse, du har brug for, og gennem mapper på større websteder. Den person, du har brug for, kan registreres der. For eksempel web.icq.com/whitepages/search, www.uaportal.com/friends. Hvis dette ikke virker, skal du kigge på siden https://my.email.address.is/. Det fungerer i 5 forskellige mapper og vil helt sikkert hjælpe. Indtast bare efternavnet, fornavnet. Fra de 5 faner, der åbnes, finder du links til relevante websteder og rapporter

Trin 6

Se endelig på Usenet, hvis alle ovenstående metoder ikke virker for dig. Hvis den person, du leder efter, slet ikke har set computeren, fungerer denne mulighed bestemt ikke. Selvom, hvis han har deltaget i Usenet-nyhedsgrupper, skal du kigge efter ham i usenet-addresses.mit.edu.

Anbefalede: