Sådan Oprettes En Computer Og Kablet Internet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Computer Og Kablet Internet
Sådan Oprettes En Computer Og Kablet Internet

Video: Sådan Oprettes En Computer Og Kablet Internet

Video: Sådan Oprettes En Computer Og Kablet Internet
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Efter at have geninstalleret operativsystemet på en computer eller foretaget andre ændringer, skal du ofte oprette forbindelse til Internettet igen. Du kan gøre dette selv.

Sådan oprettes en computer og kablet internet
Sådan oprettes en computer og kablet internet

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" på computerens skrivebord, og vælg "Kontrolpanel". Klik på "Netværk og internet" i det vindue, der åbnes.

Trin 2

Klik på "Netværks- og delingscenter" i det vindue, der vises.

Trin 3

Systemet viser menuen Skift netværksindstillinger. Vælg den første - "Opret en ny forbindelse eller et nyt netværk".

Trin 4

Vælg forbindelsesmuligheden "Opret forbindelse til arbejdspladsen" og klik på knappen "Næste".

Trin 5

I det nye vindue skal du vælge "Brug min internetforbindelse (VPN)". Klik på Næste.

Trin 6

Du bliver bedt om at indtaste den internetadresse, der skal oprettes forbindelse. I linjen "Internetadresse" skal du angive "vpn.internet. ***. Ru", hvor "***" er navnet på din udbyder. For eksempel "vpn.internet.beeline.ru". Kontakt din netværksadministrator for den nøjagtige adresse. I linjen "Destinationsnavn" skal du angive navnet på VPN-forbindelsen. Marker afkrydsningsfeltet "Opret ikke forbindelse nu, installer kun til fremtidig forbindelse" og klik på "Næste".

Trin 7

I vinduet, der vises, skal du indtaste brugerens data (login) og adgangskode til internetadgang. Klik på knappen "Opret", og klik på "Luk" i det vindue, der vises.

Trin 8

I vinduet "Netværk og delingscenter" skal du klikke på "Skift adapterindstillinger" til venstre. I vinduet, der åbnes, skal du finde ikonet til din VPN-forbindelse og højreklikke på det. I pop op-menuen skal du klikke på "Egenskaber" og markere de ønskede felter i fanerne "Generelt", "Indstillinger", "Sikkerhed" og "Netværk". Klik på "Ok".

Trin 9

Venstreklik på ikonet for din VPN-forbindelse. I vinduet, der åbnes, skal du angive bruger og adgangskode for at oprette en forbindelse. Marker afkrydsningsfeltet "Gem brugernavn og adgangskode". Klik på knappen "Opret forbindelse".

Trin 10

Efter oprettelse af forbindelsen viser systemet et vindue, hvor du bliver nødt til at vælge netværkstype. Angiv "Offentligt netværk". Forbindelsen blev gennemført.

Anbefalede: