Sådan Laver Du Din Egen Personlige Dagbog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Din Egen Personlige Dagbog
Sådan Laver Du Din Egen Personlige Dagbog

Video: Sådan Laver Du Din Egen Personlige Dagbog

Video: Sådan Laver Du Din Egen Personlige Dagbog
Video: DIY: Sådan laver du din egen opslagstavle 2024, Kan
Anonim

Papirdagbøger har længe mistet deres relevans: personlige tanker og oplevelser er meget sikrere at gemme under en adgangskode på en sikker blogplatform end i en notesbog, og ingen andre vil læse, hvad du vil skjule. De begivenheder, som du vil fortælle alle om, kan beskrives i farve og detaljer for alle dine læsere. Hvis du vil oprette en personlig blog, skal du bare vælge den platform, den vil være hostet på.

Sådan laver du din egen personlige dagbog
Sådan laver du din egen personlige dagbog

Instruktioner

Trin 1

Populære blogplatforme er LiveJournal, Dairi.ru, Ya.ru, Blogs på Mail.ru, LiveInternet, Blogspot og andre. De mest populære tjenester er angivet på siden på nedenstående link. De er alle lige så nemme at bruge. Vælg den platform, du kan lide mere subjektivt.

Trin 2

Registrer en konto på platformen. Det er bedre at bruge navnet på den fremtidige blog som et navn og login.

Trin 3

Indtast oplysninger om dig selv og din blog i dine profilindstillinger. Beskriv de spørgsmål, du vil besvare, og de emner, du vil dække. Fortæl os kort, hvad du allerede har opnået i blogemnet.

Trin 4

Tilpas dit blogdesign ved at vælge placeringen og formen på blokke, skrifttyper og farver og andre detaljer.

Trin 5

Opret dit første indlæg. Skriv lidt om dig selv. Begynd at skitsere dit blogemne. For at dekorere skal du bruge HTML-tags: ændre form, farve og størrelse på skrifttypen, indsætte billeder og links, animation og andre dekorative elementer. Din personlige dagbog er klar.

Anbefalede: