Sådan Afinstalleres Delta Search-programmet

Sådan Afinstalleres Delta Search-programmet
Sådan Afinstalleres Delta Search-programmet

Video: Sådan Afinstalleres Delta Search-programmet

Video: Sådan Afinstalleres Delta Search-programmet
Video: Как удалить Search - вредоносный поисковик (вирус) в браузере 2024, Kan
Anonim

Delta Search er en virussignende søgemaskine, der bliver narret ind i godtroende brugeres computere og erstatter den elskede Google, Yandex og endda den frække Mail.ru-søgning. Fjernelse af Delta Search er mulig, omend det er svært. Denne opgave vil tage meget tid og tålmodighed.

Sådan afinstalleres Delta Search-programmet
Sådan afinstalleres Delta Search-programmet

Delta Search skjuler sig som Googles startside, men dens søgeresultater er meget forskellige fra giganten. Programudviklere bruger det til at promovere annoncerede websteder og indsamle oplysninger om computereejers præferencer. Infektion opstår, når du installerer en gratis applikation: Ignorer bare afkrydsningsfeltet ud for "Install Delta Toolbar", og klik på OK. Det er Delta Toolbar, der indstiller Delta Search som startsiden for enhver browser. Derfor skal du fjerne Delta Toolbar for at fjerne Delta Search.

Hvis du bruger Mozilla Firefox-browseren, skal du gå til afsnittet "Tilføjelser" og "Udvidelser" i menuen "Funktioner". Deaktiver Babylon-programmet, der er knyttet til Delta Toolbar. Indtast derefter about: config i adresselinjen, og skriv Delta i søgefeltet, der åbnes. Systemet viser en lang liste med filer, hvor virussen er indtastet. Klik på hvert navn med højre museknap, og vælg "Nulstil" i genvejsmenuen. Derefter skal du rydde "Historie", cache og browser-cookies: "Historie" og derefter "Ryd nyere historie".

For at gendanne Google Chrome-indstillinger skal du klikke på knappen Indstillinger og kontrol i øverste højre hjørne. Klik på Extensions under Værktøjer, og find Babylon og Delta Toolbar. Kontroller dem en efter en, og klik på papirkurven. I sektionen "Indstillinger" skal du klikke på "Historik" og "Ryd historik".

I Interner Explore skal du gå til "Værktøjer" i hovedmenuen og derefter til afsnittet "Tilføjelser". Find Delta Toolbar og Babylon på listen, og klik på knappen Deaktiver. Under Internetindstillinger skal du klikke på Slet i browserhistorik. Geninstaller den ønskede startside i alle browsere.

I "Kontrolpanel" under "Tilføj eller fjern programmer" afinstaller Delta Toolbar og Babylon-programmerne. Efter afinstallation skal du trykke på Win + R-tasterne og indtaste "Delta" i søgefeltet. Slet alle filer, der indeholder Delta i deres navn.

Slet alle midlertidige filer. For at gøre dette skal du indtaste kommandoen% TEMP% i søgefeltet ("Start" og "Kør"). Tryk på Ctrl + A for at vælge alle filer i mappen, og tryk på Slet. Tøm papirkurven på skrivebordet.

Nu skal du fjerne alle poster, der er relateret til Delta Toolbar, fra registreringsdatabasen. Skriv regedit i søgefeltet, og klik på OK. Brug Ctrl + F-tasterne til at kalde kommandoen "Find" og gå ind i Babylon. Slet hele sektionen. Start derefter med at søge efter alle poster, der indeholder Delta, og slet dem. Brug F3-tasten til at fortsætte søgningen.

Anbefalede: