Sådan Opretter Du Din Avatar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Din Avatar
Sådan Opretter Du Din Avatar

Video: Sådan Opretter Du Din Avatar

Video: Sådan Opretter Du Din Avatar
Video: В кого ВЛЮБИЛАСЬ ДОЧКА СТРАШНОГО КЛОУНА?! Папа клоун против! Пеннивайз оно в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Hvis du kommunikerer på foraerne, har du sandsynligvis bemærket, at alle indlæg fra medlemmerne vises sammen med et lille billede. Dette billede kaldes en avatar. Hendes tilstedeværelse fremhæver kommunikationen, giver en vis ide om den person, der står bag hende.

Sådan opretter du din avatar
Sådan opretter du din avatar

Er det nødvendigt

  • - en computer,
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Det er let nok at oprette en avatar. Der er websteder på internettet, der er specialiserede i dette. Indtast navnet på ressourcen Gravatar.com i søgefeltet i din browser, eller blot "opret en avatar". I det andet tilfælde skal du vælge et sted blandt dem, browseren tilbyder, og i det første tilfælde vil du gå direkte til hjemmesiden på det ønskede sted.

Trin 2

Tilmeld dig først. Denne procedure svarer til registrering af andre ressourcer. Angiv venligst dine oplysninger og arbejds-e-mail-adresse. Dette er en forudsætning for registrering, fordi bekræftelse fra webstedet skal komme til din e-mail.

Trin 3

Log ind på din postkasse. Hvis du har modtaget en e-mail med et link til at aktivere registrering, følg det, og du kan begynde at oprette din avatar.

Trin 4

På knappen hovedside på siden skal du vælge knappen "Opret din egen gravatar".

Trin 5

Dette åbner vinduet "Gravatar Manager", hvor du kan tilføje billeder eller downloade dem til din computer.

Trin 6

I tilfælde af at du vil have dit foto som en avatar, skal du først placere det på din computer. I dialogboksen, der åbnes, skal du angive stien til dit foto, klikke på knappen "Vælg" og vente på, at billedet overføres til webstedet.

Trin 7

Dernæst skal du vælge kategorien på dit billede blandt de fire præsenterede. Det er dit valg. Du kan uploade forskellige billeder for hver kategori på samme måde, eller du kan markere et foto for alle.

Trin 8

Det næste trin er at klikke på "Manage Gravatars" -panelet. Her kan du ændre billeder, tilføje billedtekster til dem, ændre kategorier osv. Den oprettede gravatar følger dig gennem alle de ressourcer, hvor du vil efterlade en besked.

Trin 9

Det er endnu nemmere at oprette en avatar til et enkelt sted eller forum. Der er en samling gratis og betalte avatarbilleder på Internettet. Hvis du har brug for et unikt billede, kan du købe det på ressourcen eller uploade dit eget til mastersiden. I online workshop kan du vedhæfte specialeffekter til billedet, foretage farvekorrektion og oprette et unikt billede. Når avataren er oprettet, skal du gå til forummet eller det sociale netværk i din personlige konto.

Trin 10

Vælg funktionen "Rediger data" - "Indsæt avatar". I dialogboksen, der åbnes, skal du angive stien til den fil, du leder efter. Klik på knappen Vælg. Dette billede vises i det relevante felt på din side.

Anbefalede: