Sådan Tjener Du Penge På Textsale

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge På Textsale
Sådan Tjener Du Penge På Textsale

Video: Sådan Tjener Du Penge På Textsale

Video: Sådan Tjener Du Penge På Textsale
Video: Textsale ru - биржа статей и заработок на ней 2024, Kan
Anonim

Spørgsmålet om muligheden for at tjene penge i netværket bekymrer mange. Nogen, der startede deres egen virksomhed på Internettet, lykkedes. Og der er dem, der ikke kunne finde deres niche, helt skuffede over denne måde at tjene penge på. Hvis du er helt i starten af stien, opstår spørgsmålet: "Hvor skal man starte?" Start med at sælge artikler på TextSale-børsen.

Sådan tjener du penge på Textsale
Sådan tjener du penge på Textsale

Instruktioner

Trin 1

For at begynde at tjene penge på TextSale skal du skrive en artikel. Vælg et emne tilfældigt, men husk at det skal være af interesse for en stor læserkreds. For eksempel har du for nylig købt et nyt kamera og er meget tilfreds med dit køb. Fortæl os om dette i din artikel.

Trin 2

Skriv tekst i Word. Dette program er i stand til at rette nogle af de grove fejl og skrivefejl. Den optimale artikelstørrelse skal være inden for 2000-2500 tegn uden mellemrum (tjek menuen "Service" - "Statistik"). Lad artiklen være skrevet et stykke tid, og læs den derefter omhyggeligt. Det er meget muligt, at du vil se skrivefejl, grammatiske fejl, rette artiklens stil.

Trin 3

Opret en WMZ-pung til WebMoney, fordi alle afregninger på TextSale-udvekslingen udføres i denne valuta (1WMZ svarer til $ 1). For at gøre dette skal du gå til WebMoney-webstedet og følge enkle instruktioner og installere programmet på din computer.

Trin 4

Gå til hjemmesiden https://www.textsale.ru/ og registrer dig. Registrering ved udveksling af artikler til de samme data udføres en gang, så tag det alvorligt. Sørg for at læse systemreglerne.

Trin 5

Log ind på systemet ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Find "Sælg artikel" i kolonnen til højre. Udfyld venligst alle felter omhyggeligt. Ignorer ikke feltet Kort beskrivelse. Når alt kommer til alt er det hans kunde, der vil se det fuldt ud, og kun de første 400 tegn vises i selve artiklen. Klik på knappen "Vis eksempel".

Trin 6

I det vindue, der åbnes, skal du kontrollere, om du har udfyldt alle felterne korrekt, hvis teksten vises korrekt. Bestem prisen på artiklen i WMZ. For den første artikel skal du ikke bede om en meget høj pris, men du skal heller ikke sælge for en krone. Til at begynde med, selvom der ikke er nogen vurdering for dine artikler, er det ret nok at fastsætte en pris for ophavsret i intervallet $ 1-1,5. Din artikel er nu til salg. Du kan se det i samme kolonne til højre, emnet "Artikler (+ red., Foto, slettet.)". Indtil det er solgt, kan du redigere det: ændre prisen, tilføje et billede, slette en artikel.

Trin 7

Foruden de optjente penge tilføjes du for hver solgte artikel 1 point til vurderingen. Hvis artiklen blev solgt med en positiv kundeanmeldelse, tilføjes 2 point til vurderingen. Men vær forsigtig, returneringen af artiklen er minus 6 point. Endnu værre er plagiering, fra 1 til 10 point kan fjernes for det. Og artikler fra en negativ vurderet forfatter er ikke synlige for købere. Kontroller derfor dine tekster med specielle programmer for plagiering. Tekstens unikhed skal være høj (over 85%).

Anbefalede: