Sådan Downloades "Mail Agent"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Downloades "Mail Agent"
Sådan Downloades "Mail Agent"

Video: Sådan Downloades "Mail Agent"

Video: Sådan Downloades
Video: NAJA FÅR HUL I ØRET 2024, Kan
Anonim

Agent er en gratis instant messenger til udveksling af meddelelser på Internettet. For at bruge agenten skal du have en konto på Mail. Ru-portalen og downloade dette program til din computer eller mobiltelefon fra den tilsvarende Mail. Ru-side.

Sådan downloades
Sådan downloades

Nødvendig

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - mobiltelefon med konfigureret GPRS-internet

Instruktioner

Trin 3

Vent på den automatiske installation af programmet. Marker afkrydsningsfeltet "Kør Mail. Ru. Agent", og klik på "Udfør". Nu er Mail. Ru. Agent-programmet installeret på din computer!

Trin 4

For at installere Mail. Ru. Agent på din mobiltelefon skal du gå til siden for modtagelse af programmet via SMS og indtaste dit telefonnummer i feltet. Modtag en SMS med et downloadlink. Hvis du ikke vil downloade programmet via SMS, men via webstedet, skal du gå til m.mail.ru-siden, følge linket "Mobile Agent" og downloade filen. For at installere på en telefon via en computer skal du vælge operativsystemet på din mobiltelefon på websiden til installation af mobilagent og downloade filen til din computer. Overfør filen til din telefon ved hjælp af en ledning, IrDA, iTunes eller Bluetoth.

Anbefalede: