Sådan Deaktiveres E-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres E-mail
Sådan Deaktiveres E-mail

Video: Sådan Deaktiveres E-mail

Video: Sådan Deaktiveres E-mail
Video: ✅ Como desactivar las notificaciones de Cumpleaños en Windows 10 2024, Kan
Anonim

Nogle gange bliver det nødvendigt at fravælge at bruge e-mail. For eksempel kan dette skyldes skift til en anden e-mail-tjeneste. I sådanne tilfælde kan du slå din e-mail-indbakke fra.

Sådan deaktiveres e-mail
Sådan deaktiveres e-mail

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere din e-mail på Google skal du bruge indstillingen "Deaktiver servicemulighed". Klik på fanen Servicekonfiguration. Vælg derefter elementet "E-mail". Åbn fanen "Generelt" i det vindue, der åbnes. Åbn indstillingen "Deaktiver service", som er den sidste på listen. Klik på fanen "Deaktiver e-mail".

Trin 2

Der åbnes derefter en ny side, der beskriver konsekvenserne af at deaktivere din e-mail. Efter læsning skal du bekræfte din beslutning om at deaktivere e-mail. Lukningen sker inden for 30 minutter. Klik på "Gem ændringer".

Trin 3

For at deaktivere e-mailen i Yandex-postsystemet i øverste højre hjørne af din side med bogstaver, skal du åbne "Indstillinger". Åbn menuen Yandex. Passport nederst på siden til venstre. Klik på Slet postkasse. Derefter finder du dig selv på Yandex. Passport-siden, hvor der vises en formular til sletning af en postkasse. Indtast din adgangskode, og klik på Fjern.

Trin 4

Nu er din Yandex-postkasse slettet, men din Yandex-konto forbliver. For at slette det skal du åbne "Personlige data". Klik på "Slet konto" nederst på den side, der åbnes. Du vil blive omdirigeret til siden med formularen "Sletning af en Yandex-konto". Indtast din adgangskode, og klik på Fjern. Når du har slettet din konto, føres du til startsiden for søgemaskinen.

Trin 5

Brug en speciel grænseflade til at deaktivere en postkasse i Mail.ru-systemet.

For at gøre dette skal du logge på din postkasse og indtaste postkassens navn i feltet "Brugernavn".

Trin 6

Vælg det ønskede domæne fra den angivne liste. Indtast adgangskoden til din postkasse i feltet Adgangskode, og klik på Slet. Derefter blokeres adgangen til denne postkasse, og navnet er frit efter 3 måneder efter sletning af postkassen.

Trin 7

Log på siden for at deaktivere en elektronisk postkasse i Rambler-postsystemet https://id.rambler.ru og klik på Fjern navn. Bekræft dit ønske om at afbryde forbindelsen. Derefter slettes dit navn og den tilsvarende postkasse. Du kan også sende dit postkassens navn og adgangskode til adressen [email protected]

Trin 8

For at deaktivere en postkasse i Gmail-systemet skal du åbne "Indstillinger" og gå til fanen "Konti". Klik på "Kontoindstillinger". Klik på Rediger ud for overskriften Mine tjenester. Åbn "Fjern Gmail-tjeneste".

Anbefalede: