Sådan Får Du Gratis Webmoney

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Gratis Webmoney
Sådan Får Du Gratis Webmoney

Video: Sådan Får Du Gratis Webmoney

Video: Sådan Får Du Gratis Webmoney
Video: Как увеличить дневной лимит webmoney.Webmoney лимиты. 2024, Kan
Anonim

For længe siden udvekslede folk simpelthen ting i stedet for at betale for noget i monetær valuta. Meget senere dukkede de første "møntformede" penge op, som vi stadig bruger i dag. Men hvem kunne have forestillet sig for et par hundrede år siden, at folk i dag slet ikke har brug for en "materiel" valuta.

Sådan får du gratis webmoney
Sådan får du gratis webmoney

Instruktioner

Trin 1

Åbn enhver browserklient på din computer, såsom Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Trin 2

Indtast webstedet https://www.webmoney.ru/ i adresselinjen.

Trin 3

Klik på den grønne "Registrer" -knap til venstre. Du føres automatisk til hovedregistreringssiden. I det angivne felt skal du indtaste dit personlige mobiltelefonnummer i internationalt format. Telefonnummeret skal have følgende format: landekode + operatørkode + nummer uden koder 0 og 00. Klik på den blå "Fortsæt" -knap.

Trin 4

I de felter, der vises, en efter en, der flytter markøren med musen, skal du indtaste følgende personlige data: pseudonym, efternavn, fornavn, patronym, køn. Vælg dag, måned og år for din fødsel.

Trin 5

Udfyld felterne i afsnittet "Faktisk placering": land, by, adresse.

Trin 6

Gå til afsnittet "Kontaktoplysninger". Udfyld e-mail-feltet ved at indtaste din e-mail-adresse. Hvis du har dit eget websted, skal du indtaste webstedets adresse i det næste felt. Hvis ikke, skal du lade den være tom.

Trin 7

Udfyld det næste afsnit, så hvis du mister din adgangskode, kan du gendanne adgangen. Vælg mellem følgende muligheder det sikkerhedsspørgsmål, der bliver stillet til dig, når du bliver spurgt: mors pigenavn, yndlingsnummer, kæledyrsnavn, yndlingssporthold eller den første bils brand. Indtast svaret på det valgte spørgsmål.

Trin 8

Hvis du har en ekstra e-mail, skal du indtaste den i det felt, der svarer til navnet.

Trin 9

Hvis du ønsker det, kan du sætte et flueben i de relevante felter, hvis du vil modtage nyheder og information om systemets tjenester, om kampagner og specielle tilbud.

Trin 10

Klik på Fortsæt. En e-mail vil blive sendt til den e-mail-adresse, du har angivet. Åbn den for at fortsætte registreringen i webmoney-overførselssystemet skal du følge linket angivet i brevet og følge de yderligere instruktioner.

Anbefalede: