Sådan ændres Dit Facebook-navn

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Dit Facebook-navn
Sådan ændres Dit Facebook-navn

Video: Sådan ændres Dit Facebook-navn

Video: Sådan ændres Dit Facebook-navn
Video: Hvordan ændre man navn på en facebook gruppe? 2024, April
Anonim

Facebook er et af de mest berømte sociale netværk i verden, som tilbyder brugeren mange funktioner til styring af kontoindstillinger. Når du f.eks. Har oprettet en konto, kan du ændre dit visningsnavn gennem ressource-menupunktet.

Sådan ændres dit Facebook-navn
Sådan ændres dit Facebook-navn

Instruktioner

Trin 1

Åbn din browser og gå til Facebook-siden. For at gøre dette kan du bruge adresselinjen til programmet eller afsnittet "Foretrukne", hvis webstedet er gemt i dine bogmærker.

Trin 2

Log ind på din konto. For at gøre dette skal du indtaste din e-mail og adgangskode for at få adgang til din konto i den form, der vises på siden, og derefter klikke på "Login". Hvis alle data blev indtastet korrekt, bliver du omdirigeret til din personlige side. Hvis du ikke kan logge ind, skal du bruge proceduren til gendannelse af adgangskode via menuen "Glemt dit kodeord".

Trin 3

Ændring af brugernavnet på serveren kan kun udføres en gang, og derfor skal du først bestemme, hvilket kaldenavn der passer bedst til dig, da der ikke er nogen gentagen mulighed for at ændre displaynavnet.

Trin 4

Når du er kommet med et navn til din konto, skal du klikke på det gearformede ikon for indstillinger øverst til højre på din Facebook-side. Vælg "Kontoindstillinger" i den kontekstmenu, der vises.

Trin 5

På den nye side vil du se en liste over parametre, der kan ændres. Klik på linket Generelt i venstre side af vinduet. På listen over tilbudte muligheder kan du vælge "Brugernavn". Klik på knappen "Rediger", som er placeret til højre.

Trin 6

Indtast det navn, du vil ændre dit nuværende kontonavn til. Når du har færdiggjort input, skal du klikke på knappen "Gem ændringer" for at anvende de data, der er indtastet i parametrene. Ændringen af brugernavnet til Facebook er nu afsluttet, og dit nye brugernavn vises nu på din tidslinje.

Trin 7

Hvis du ikke kan se, at ændringerne er anvendt, kan du prøve at logge ind på din side igen. For at gøre dette skal du flytte musemarkøren til det øverste venstre hjørne af dit kontoikon og vælge "Log ud". Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode igen i de relevante felter på siden, og klik på "Login". Opsætningen af dit Facebook-brugernavn er nu færdig.

Anbefalede: