Sådan Oprettes En Side I Joomla

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Side I Joomla
Sådan Oprettes En Side I Joomla

Video: Sådan Oprettes En Side I Joomla

Video: Sådan Oprettes En Side I Joomla
Video: Sådan opretter og bruger du ankertekster/bogmærker i Joomla 2024, Kan
Anonim

For ti år siden virkede det måske som en fantasi, men nu kan en nybegynderbruger oprette det enkleste websted. Det er nemt at implementere din idé ved hjælp af specielle motorer, der installeres på et par minutter.

Sådan oprettes en side i Joomla
Sådan oprettes en side i Joomla

Instruktioner

Trin 1

Mange, efter at have installeret "Joomla" indholdsstyringsmotoren, ved ikke hvad de skal gøre næste gang, hvordan man opretter en side og viser den i menuen. Og dette er næsten den mest basale og enkleste ting, du skal være i stand til at gøre for at oprette et websted.

Trin 2

I "Joomla" er der to typer sider: statisk og i sektioner, for at oprette en statisk, skal du gå til motorens adminpanel.

Trin 3

Vælg menupunktet "Indhold", og vælg "Statisk indhold" i den menu, der åbnes.

Trin 4

Klik på knappen "Ny". Indtast titlen på siden i redigeringsprogrammet, der åbnes, angiv dens egenskaber og egenskaber. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Gem". Siden er oprettet.

Trin 5

For at oprette en side i et hvilket som helst afsnit skal du have mindst en sektion og en kategori i den. Opret en sektion: Gå ind i adminpanelet, vælg "Indhold" - "Sektioner", klik på knappen "Ny", indtast navnet og titlen på sektionen, f.eks. "Ny sektion".

Trin 6

Opret en kategori: Gå til adminpanelet, vælg "Indhold" - "Kategorier", klik på den nye knap, indtast navnet og titlen på kategorien, for eksempel "Ny kategori". Vælg derefter det afsnit, hvor denne kategori skal placeres, det vil sige "Ny sektion". Gem indstillingerne.

Trin 7

Vælg nu "Indhold efter sektion" i menuen "Indhold". Du vil se det oprettede afsnit. Gå til dette afsnit ved at klikke på venstre museknap på sektionen. Klik på knappen "Ny", editoren åbner, indtast navnet og titlen på siden i den. Gemme.

Trin 8

Vis nu linket til denne side i menuen: gå til "Menu" - "hovedmenu", klik på knappen "Ny". vælg Link til indholdsobjekt og derefter den side, du lige har oprettet. Indtast navnet på det link, der skal vises i menuen. Du kan også ændre placeringen af linket i menuen ved hjælp af punkterne "Flyt op" og "Flyt ned".

Anbefalede: