Sådan Markeres Alle På én Gang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Markeres Alle På én Gang
Sådan Markeres Alle På én Gang

Video: Sådan Markeres Alle På én Gang

Video: Sådan Markeres Alle På én Gang
Video: ЛЕДИБАГ ПРОТИВ СТРАШНОЙ УЧИЛКИ 3D! У Хлои и Адриана СВИДАНИЕ?! 2024, Kan
Anonim

Brugere af det sociale netværk VKontakte har mulighed for at markere deres venner på udsendte fotos og bruge det bredt. Og hvis du ville markere alle på billedet på én gang, er det meget muligt, selvom du har mange venner.

Sådan markeres alle på én gang
Sådan markeres alle på én gang

Nødvendig

  • - registrering på VKontakte-webstedet;
  • - et specielt program installeret på computeren.

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din konto på VKontakte sociale netværk. Hvis siden i menuen til venstre ("Min side", "Mine venner" osv.) Endnu ikke har sektionen "Mine fotos", skal du gå til "Indstillinger" og markere afkrydsningsfeltet ud for "Mine fotos", og sektionen vises. Klik på den.

Trin 2

Vælg et foto på din computer, som du vil uploade til webstedet. Rediger efter behov - ændre størrelse eller farve, beskær, tilføj effekter. Hvis du ikke har fotoalbum, skal du klikke på linjen "Opret et nyt album", give det et navn, indtaste en beskrivelse og gøre det tilgængeligt.

Trin 3

En prikket ramme vises derefter. Klik på knappen "Vælg fil". Indlæs det tidligere valgte foto. Klik på "Gå til album".

Trin 4

Hvis du allerede har et fotoalbum, skal du åbne det og vælge "Tilføj nye fotos" i den brede blå linje. Vælg et billede, og vent på download. Klik derefter på "Gå til album".

Trin 5

Hvis du ikke har så mange venner, skal du bruge standardmetoden til at tagge dem. Åbn billedet ved at klikke på det med venstre museknap. Under linjen "Afsender" vil du se knappen "Tag Person". Vælg det område af billedet, hvor du vælger dine venners ansigter. En liste vises. Vælg og tilføj venner fra listen, indtil de alle er tagget.

Trin 6

Hvis du har mange venner, skal du bruge Vkbot-programmet. Download det fra Internettet, kør det, indtast din e-mail og kontoadgangskode. Når programmet starter, skal du åbne sektionen "Media" og derefter vælge "Marks". I dette underemne skal du vælge "Tag venner på billedet".

Trin 7

Indsæt et link til et foto i formatet vk.com/photoXXX_YYY. Klik på Lad os gå. Et andet vindue åbnes, hvor du kan tilføje indstillinger for mærkerne - køn, alder osv. Klik derefter på "Lad os gå" igen. Når vinduet "Slet log?" Vises, skal du klikke på "Ja".

Trin 8

Hvis der vises en captcha (blandede bogstaver og tal - en sikkerhedskode), skal du indtaste de tegn, der vises i specialfeltet "Kode fra billedet", klikke på "OK". Vent til alle venner bliver tagget.

Trin 9

Gå til siden med dit foto, og opdater siden. For at gøre dette skal du trykke på F5 i den øverste række af taster på dit tastatur. Under beskrivelsen af billedet vil du se, at alle venner er blevet mærket på billedet.

Anbefalede: