Sådan Oprettes En Ventrilo-server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ventrilo-server
Sådan Oprettes En Ventrilo-server

Video: Sådan Oprettes En Ventrilo-server

Video: Sådan Oprettes En Ventrilo-server
Video: Ventrilo: как заблокировать и разблокировать пользователей на вашем сервере Ventrilo - MaxFrag.net 2024, April
Anonim

Ventrilo er en klientserver-applikation designet til stemmekommunikation over Internettet. Dets vigtigste funktion er muligheden for samtidig deltagelse af et ubegrænset antal mennesker i en samtale. Oftest er serveren installeret til kommunikation mellem spillere fra det samme hold under et netværkscomputerspil.

Sådan oprettes en ventrilo-server
Sådan oprettes en ventrilo-server

Nødvendig

  • - en separat server eller computer
  • - hovedtelefoner og mikrofon.

Instruktioner

Trin 1

Gå til det officielle sted for Ventrilo-udvikleren. Selve distributionskittet findes i afsnittet Download i venstre panel på siden. Download to softwarepakker fra sektionerne Klientprogrammer og Serverprogrammer, og vælg de relevante platforme. Server- og klientversioner kan variere.

Trin 2

Serveren er installeret på en personlig computer eller en specielt lejet maskine fra en hostingudbyder. Hvis du opretter et hjemmesystem, skal du have en permanent IP-adresse og en tilstrækkelig kraftig internetkanal til at fungere med succes. Hvis du beslutter at købe en dedikeret server, kan du altid kontakte værten for at få hjælp, hvis du har spørgsmål eller problemer under installationen.

Trin 3

Hvis du installerer Ventrilo på en Linux-computer, skal du først pakke det downloadede arkiv ud og kopiere det til serverbiblioteket. Rediger konfigurationsfilen i mappen vi / root / ventsrv / ventrilo_srv.ini. Skift Auth-parametre (indstillet til 1, hvis du har brug for autorisation til brugere, og 0 - hvis ikke nødvendigt), AdminPassword (administratoradgangskode) og Adgangskode (brugeradgangskode).

Trin 4

For at starte stemmeserveren umiddelbart efter start af computeren skal du skrive kommandoen til systemfilen /etc/rc.local: cd / root / ventsrv /; / root / ventsrv / ventrilo_srv &

Trin 5

Installationen afsluttet. Hver bruger skal desuden installere et klientprogram på sin computer og derefter konfigurere det ved hjælp af de relevante menupunkter og indtaste IP-adressen på selve serveren. For at få en vellykket samtale skal hver deltager også have hovedtelefoner og en indstillet mikrofon.

Anbefalede: