Sådan Tilmelder Du Dig Til Små Monstre

Sådan Tilmelder Du Dig Til Små Monstre
Sådan Tilmelder Du Dig Til Små Monstre

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Til Små Monstre

Video: Sådan Tilmelder Du Dig Til Små Monstre
Video: Mono og Siren Head er de venner ?? Hvordan kan vi overleve! Lille mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Popsanger Lady Gaga har skabt sit eget sociale netværk på Internettet, som er beregnet til fans af sangernes arbejde. Den nye ressource kaldes Little Monsters ("små monstre"). Dette er kaldenavnet, som Lady Gaga gav sine fans.

Sådan tilmelder du dig til små monstre
Sådan tilmelder du dig til små monstre

Alle kan registrere sig på Little Monsters sociale netværk, det tager kun et par minutter. For at registrere skal du gå til ressourcen littlemonsters.com og indtaste de krævede oplysninger i de foreslåede felter: e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Vælg dag, måned og år for din fødsel på rullelisterne. I nogle browsere, for eksempel i Opera, fungerer sideskriptet muligvis forkert, så du ikke kan indtaste data, i dette tilfælde skal du bruge Mozilla Firefox-browseren. Når du har udfyldt alle linjerne, skal du klikke på Næste.

Du vil se vinduet til det andet trin i registreringen på det sociale netværk Little Monsters. Her skal du fortælle om dig selv. Udfyld alle felterne, angiv dit navn, bopæl, interesser og vilkårlige oplysninger om dig selv. Du kan senere ændre de indtastede data når som helst i din profil. Klik på Næste igen.

I det tredje registreringstrin skal du bekræfte, at du ikke er en robot. For at gøre dette skal du indtaste de givne tegn i specialfeltet. I det næste trin kan du invitere dine venner på forskellige sociale netværk og derefter klikke på Næste igen. Registreringen er gennemført, og du vil blive ført direkte til siden Little Monsters sociale netværk. Du behøver ikke at indtaste dit brugernavn og din adgangskode, du bliver automatisk logget ind.

Efter at have gået til netværkssiden, vises et vindue med forskellige tilbud til at lære tjenesten at kende, du bliver nødt til at klikke på Næste flere gange. Derefter kan du begynde at chatte med andre brugere af Lady Gagas sociale netværk. Medlemmer af det nye netværk har mulighed for at udveksle fotos, videoer og andet interessant materiale.

Lady Gaga er kendt på internettet. Hendes klip, der er lagt ud på YouTube-tjenesten, samler millioner af visninger, og omkring 20 millioner mennesker abonnerer på sangers mikroblog på Twitter.

Anbefalede: