Sådan Fjernes Administratorrettigheder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Administratorrettigheder
Sådan Fjernes Administratorrettigheder

Video: Sådan Fjernes Administratorrettigheder

Video: Sådan Fjernes Administratorrettigheder
Video: Removing Administrator Permission From Local Disk C | Disabling Admin Permission Windows 10 2024, Kan
Anonim

Hvis mere end en person har adgang til den samme computer, kan de mindst kvalificerede handlinger skade andres arbejde. For at forhindre dette sker, tilbyder OS Windows differentiering af brugerrettigheder og muligheder.

Sådan fjernes administratorrettigheder
Sådan fjernes administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Administratorgruppen har den bredeste autoritet. De kan tildele rettigheder til andre grupper, foretage ændringer i registreringsdatabasen osv. Administratorrettigheder kræves også for at ændre brugerkontotypen.

Trin 2

Dobbeltklik på "Konti …" -noden i "Kontrolpanel", hold markøren over og klik på navnet på det medlem, du vil fjerne fra gruppen. I det nye vindue skal du klikke på linket "Skift konto" og flytte alternativknappen til positionen "Begrænset optagelse". Bekræft ændringen ved at klikke på knappen "Skift type …".

Trin 3

Du kan gøre det anderledes. Ring til rullemenuen ved at højreklikke på ikonet "Denne computer" og vælg "Administrer". Udvid snap-in'en Lokale brugere og grupper. Dobbeltklik på gruppen Administratorer. Kontroller den konto, du vil ændre, på listen, og klik på "Slet"

Trin 4

Derefter, i den samme "Grupper" snap-in, skal du åbne listen over brugere, som du vil overføre deltageren til, klikke på "Tilføj" og indtaste kontoen. Bekræft ved at klikke på OK. Det skal huskes, at den indbyggede administratorkonto hverken kan slettes eller ændres, såvel som den indbyggede gæstekonto.

Trin 5

Du kan fjerne administratorrettigheder ved at udvide gruppen Brugere i snapin-modulet Lokale brugere. Højreklik på posten, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Gå til fanen Gruppemedlemskab, og slet gruppen Administratorer. Klik på OK for at bekræfte.

Trin 6

Igen kalder du egenskabsvinduet fra rullemenuen, i fanen "Gruppemedlemskab", klik på "Tilføj" og skriv navnet på den gruppe, som du vil overføre kontoen til. Bekræft ved at klikke på OK.

Trin 7

Fra startmenuen skal du påkalde kommandoprompten ved at klikke på Kør. Indtast kontrolbrugeradgangskoder 2. I det nye vindue skal du vælge den ønskede konto og klikke på "Egenskaber". Gå til fanen "Gruppemedlemskab" og marker den type adgang, du vil tildele brugeren.

Anbefalede: