Sådan Oprettes Et Wi-Fi-hotspot På Windows XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Wi-Fi-hotspot På Windows XP
Sådan Oprettes Et Wi-Fi-hotspot På Windows XP

Video: Sådan Oprettes Et Wi-Fi-hotspot På Windows XP

Video: Sådan Oprettes Et Wi-Fi-hotspot På Windows XP
Video: Настройка и подключение Wi Fi в Windows XP 2024, Kan
Anonim

I dag er Wi-Fi det mest populære netværk blandt pc-brugere. Sådanne netværk har et stort antal fordele, men hvordan laver man et Wi-Fi-hotspot på Windows XP for at have ubegrænset adgang til netværket?

Sådan oprettes et Wi-Fi-hotspot på Windows XP
Sådan oprettes et Wi-Fi-hotspot på Windows XP

Wi-Fi er en af de mest populære måder at få adgang til netværket på. Wi-Fi har mange forskellige fordele, men vigtigst af alt behøver brugeren ikke at håndtere ledninger. En markant fordel er også det faktum, at flere enheder kan forbindes til et netværk på samme tid. For at gøre dette skal du oprette et adgangspunkt.

Først og fremmest skal du sørge for, at den enhed, hvorpå adgangspunktet oprettes, har en indbygget Wi-Fi-adapter. I dag findes sådanne adaptere i alle moderne bærbare computere, men ikke i alle tablets eller telefoner. Afhængigt af dette skal du på forhånd sørge for, at enhederne kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket. Et Wi-Fi-adgangspunkt kan oprettes uden en router, men der kræves en enhed med en Wi-Fi-adapter.

Begynd at oprette et Wi-Fi-hotspot

Det første trin i oprettelse af et Wi-Fi-adgangspunkt er som følger - du skal gå til mappen "Netværksforbindelser" ("Netværksforbindelser" findes i "Kontrolpanel") og dobbeltklik derefter på "Trådløst netværk Forbindelsesikon. Derefter kan du tænde Wi-Fi på din computer. Derefter skal du ringe til kontekstmenuen ved at højreklikke på ikonet "Trådløs netværksforbindelse". I kontekstmenuen skal du vælge Egenskaber og gå til fanen "Trådløse netværk" i det vindue, der vises. På denne fane skal du finde feltet "Brug Windows til at konfigurere netværk" og sæt et flueben, hvorefter du skal klikke på "Tilføj".

Det næste trin er at indtaste data i de relevante felter. Det første trin er at skrive navnet på netværket ned, godkendelsen skal være åben, og hvor datakryptering er angivet, skal du angive, at den udføres ved hjælp af WEP. Netværksnøglen (skal være mellem 5 og 13 tegn) indtastes også uafhængigt. Nøgleindekset er nødvendigvis lig med 1. Derefter skal du finde feltet "Opret forbindelse, hvis ikke udsendelse" og markere afkrydsningsfeltet. I feltet "nøglen leveres automatisk" fjernes fluebenet.

De sidste trin

Som et resultat er der et åbent vindue "Trådløse netværksforbindelser" og en "Egenskaber" -fane. Du skal finde fanen "Generelt", hvor der er et punkt "Internetprotokol (TCP / IP)". På dette tidspunkt skal du gå til egenskaberne og finde feltet "Brug følgende IP-adresse". Sørg for at markere afkrydsningsfeltet ud for denne vare. Når den er leveret, skal du registrere:

• IP-adresse - 192.168.0.1;

• Undernetmaske - 255.255.255.0;

• Den foretrukne DNS-server er 192.168.0.1.

Når alt er gjort, og hvis de indtastede data er korrekte, kan Wi-Fi-adgangspunktet på Windows XP bruges.

Anbefalede: