Sådan Indsættes En Modkode På Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes En Modkode På Et Websted
Sådan Indsættes En Modkode På Et Websted

Video: Sådan Indsættes En Modkode På Et Websted

Video: Sådan Indsættes En Modkode På Et Websted
Video: How to INSERT a meeting CODE in Microsoft Educator Center 2024, Kan
Anonim

Der er et stort antal tjenester, der giver dig mulighed for at installere tælleren på webstedet. De kan enten være betalt eller gratis. Af sidstnævnte er de mest populære Google Analytics, liveinternet.ru og Yandex. Metrica.

Sådan indsættes en modkode på et websted
Sådan indsættes en modkode på et websted

Instruktioner

Trin 1

Takket være liveinternet-tjenesten kan du installere synlige og usynlige tællere på dit websted. Gå først til webstedet https://www.liveinternet.ru/add og klik på linket "Få en tæller". En registreringsformular vises foran dig. Den indeholder obligatoriske felter, nemlig: adresse, titel, e-mail-adresse, adgangskode, nøgleord og statistik. Når du har indtastet alle de krævede data, skal du klikke på knappen "Næste". Kontroller, om du har indtastet alle data korrekt. Hvis du laver en fejl et eller andet sted, kan du vende tilbage til redigering, og hvis alt er i orden, skal du klikke på "Registrer" -knappen.

Trin 2

Nu skal du vælge typen af den fremtidige tæller og få dens html-kode. Derefter kopieres og indsættes den givne kode på alle sider på webstedet mellem tags og. Men hvis du for eksempel har en WordPress-motor, er det bedre at placere tælleren i footer.php eller sidebar.php-filen. Derudover er der mulighed for at bruge widgets. For at gøre dette skal du blot vælge tekstwidgeten og derefter indsætte den resulterende kode i den.

Trin 3

Yandex. Metrica er en gratis tjeneste til vurdering af trafik. For at få en sådan tæller skal du registrere. Denne betingelse er dog ikke nødvendig, hvis du allerede har en konto i dette system (for eksempel mail). Efter at have logget ind skal du klikke på linket "Få en tæller". Det fører dig til en side med en formular, der skal udfyldes. Der bliver du nødt til at vælge alle de nødvendige muligheder, angiv navnet på webstedet. Når du har klikket på knappen "Tilføj", modtager du en kode. Sæt denne tæller på alle sider, ligesom i tilfældet med liveinternet-tjenesten.

Trin 4

For at indsætte en Google Analytics-tæller skal du også registrere. Sandt nok, hvis du har e-mail i dette system, kan du logge ind under det allerede eksisterende brugernavn og adgangskode. Når du er logget ind på din konto, skal du klikke på knappen "+ Tilføj ny konto". Når du har gjort dette, føres du til en side kaldet "Kom godt i gang". Tilmeld dig nu ved at udfylde alle de krævede felter i den form, der vises, accepter vilkårene i brugeraftalen og klik på "Næste". Når du har oprettet en ny konto, får du en modkode. Dens placering på webstedet adskiller sig ikke fra metoderne beskrevet i trinene om Yandex. Metrica og liveinternet.

Anbefalede: