Sådan Klik Jitter I Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klik Jitter I Minecraft
Sådan Klik Jitter I Minecraft

Video: Sådan Klik Jitter I Minecraft

Video: Sådan Klik Jitter I Minecraft
Video: ДЖИТТЕР КЛИК ТУТОРИАЛ / КАК НАУЧИТЬСЯ ДЖИТТЕР КЛИКАТЬ / Jitter Click Tutorial 2024, Kan
Anonim

Jitter Click er en hurtig museklikteknik, der bruges i Minecraft, MMORPG-spil og i PvP-kampe. Hvad har du brug for til et jitter-klik, og hvilke andre tricks kan hjælpe?

Sådan klik jitter i minecraft
Sådan klik jitter i minecraft

Funktioner ved valg af musen

Når du vælger den rigtige mus, er det vigtigt at huske, at det ikke er prisen og mærket, der er vigtigt, men bekvemmeligheden. Du skal vælge en mus, der passer komfortabelt i din hånd.

Det næste trin er reaktionshastighed. De vigtigste modeller er 4G og 5G. Hvis du har brug for billige muligheder, gør en 4G-mus det.

Mange mennesker foretrækker trådløse mus, da de er mere bekvemme bare på grund af manglen på en ledning. Men ikke alle på samme tid husker, at den mindste mulige responshastighed for en trådløs mus er 0,8 sekunder, og for kablede mus er svarhastigheden 1 millisekund.

Billede
Billede

Og den sidste parameter, som du skal fokusere på, er følsomheden af musen, også kaldet DPI. Den bedste mulighed er mus med 3.000 DPI, men du kan tage mere.

Bundlinie: En normal mus til hurtigspil er en palme-venlig kabelforbundet model med 4G-hastigheder og en følsomhed på 3.000 DPI eller mere.

Hvad er klikjitter

Jitter-klik er en teknik til hurtigt at trykke på en museknap. Det mest optimale, men ikke tilgængeligt for enhver mulighed, er en hastighed på 10 klik pr. Sekund.

Billede
Billede

Jitter-klikzonen er den mindste, dens bredde er ikke mere end 8 millimeter. Hvordan skal du klikke på jitterzonen for at opnå god hastighed?

  1. Du skal trykke let på museknappen, ideelt set bare knap, så museknappen bare går lidt ned. Det er værd at vænne sig til et sådant klik, og så kan du lære, hvordan du hurtigt klikker.
  2. Ingen panik. Spænd ikke for hårdt, når du udfører et jitter-klik. Faktisk, hvis du overbelaster i stedet for lette klik, får du for dybe klik, hvilket medfører et fald i hastigheden for at trykke og som et resultat et tab.
  3. Fingerpuder. Du skal ikke holde musen med et kloegreb, da dette også fører til et fald i klikhastigheden.

Og den sidste ting - du skal træne omhyggeligt og i lang tid. Dette skal gøres så ofte som muligt, for hvis brugeren ikke jitter-klik i mindst en uge, vil han spille meget dårligere.

Yderligere pressemetoder

Nedenfor er andre trykmuligheder, der hjælper dig med at bekæmpe natmonstre og bekæmpe andre brugere i MineCraft.

  1. Strafe. Analogt med jitter-klik, men med en forskel - sammen med højhastigheds-klik skal brugeren stadig bevæge sig i forskellige retninger.
  2. Blockheat. Jitter klik på to nøgler - angrebs- og forsvarstaster.

Forresten, vil den bruger, der perfekt kan mestre alle tre højhastighedstrykteknikker, være i stand til at besejre enhver modstander, selvom han er iført en diamant rustning.

Anbefalede: