Sådan Finder Du Saldoen På Kortet På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Saldoen På Kortet På Internettet
Sådan Finder Du Saldoen På Kortet På Internettet

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Kortet På Internettet

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Kortet På Internettet
Video: Jeg Købte Internettets DUMMESTE Ting 2024, Kan
Anonim

Serviceniveauet, som mange russiske banker tilbyder klienter, har næsten nået sit højdepunkt. I dag kan enhver person, der har et plastkort i en bestemt russisk bank uden at forlade hjemmet, betale for visse tjenester, overføre penge fra sin konto til en anden og også kontrollere kortets saldo.

Sådan finder du saldoen på kortet på Internettet
Sådan finder du saldoen på kortet på Internettet

Er det nødvendigt

Computer, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Hvis muligheden for at arbejde med et bankkort via Internettet er vigtig for dig, skal du vælge den bank, der leverer en sådan tjeneste. Generelt kaldes tjenesten "Internetbank". Det kan udstedes ikke kun, når du modtager kortet på bankens kontor, men også på det tidspunkt, hvor det bestilles via Internettet. Som regel leverer de fleste russiske banker en sådan tjeneste helt gratis, men der er også sådanne organisationer, der leverer et abonnementsgebyr fra klienten for brug af internetbanken.

Trin 2

Så snart du modtager kortet, får du de nødvendige data for at få adgang til din personlige bankkonto c. Når du er hjemme, kan du gå til det relevante afsnit af banken. Det skal bemærkes, at du ud over dit login ikke skal give bankmedarbejdere adgangskodeoplysninger, selvom de har brug for det. Vi råder dig heller ikke til at indtaste din personlige konto i Internetbanking via tredjepartscomputere, fordi dette kan påvirke sikkerheden på din personlige konto.

Trin 3

For at finde ud af saldoen på kortet på Internettet skal du besøge bankens profilwebsted. På bankressourcen vil du se et link til at komme ind i klientgrænsefladen. Klik på knappen, og indtast dit brugernavn og din adgangskode i den form, der vises. For yderligere godkendelse sendes en unik kode til din telefon, som skal indtastes i den angivne formular på klientautorisationssiden. Så snart du indtaster din personlige konto, vil du straks se alle oplysningerne om saldoen på din konto.

Anbefalede: