Sådan Oprettes En Postkasse På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Postkasse På Webstedet
Sådan Oprettes En Postkasse På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Postkasse På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Postkasse På Webstedet
Video: Sådan opretter du et Apple ID på din iPhone 2024, Kan
Anonim

I den moderne verden har e-mail længe erstattet almindelig post. Alle har deres egen e-mail-boks og oftere end ikke en. Elektroniske kasser er nødvendige både til kommunikation og til registrering på næsten alle websteder. Oprettelse af din egen e-mail-konto er slet ikke svært.

Sådan oprettes en postkasse på webstedet
Sådan oprettes en postkasse på webstedet

Instruktioner

Trin 1

Der er mange websteder på Internettet, hvor du kan oprette din egen e-mail-konto gratis. De mest populære af dem er: Mail.ru, Yandex-mail, Rambler-mail, Gmail osv. For at oprette en postkasse på Mail.ru skal du gå til det officielle websted, for eksempel

Trin 2

Vælg "Registrering i mail".

Trin 3

Indtast dine personlige oplysninger. Det tilrådes at skrive rigtige data, så modtagerne af dine breve let kan identificere dig.

Trin 4

Vær særlig opmærksom på linjen "Postkasse" - i den skal du indtaste navnet på din postkasse. Det skal skrives på latin og uden mellemrum. Kom med et navn til din fremtidige boks, så den er let at huske.

Trin 5

I linjen "Mobiltelefon" - sørg for at indtaste det rigtige telefonnummer, som du har adgang til - du modtager en registreringskode på den.

Trin 6

Når du har udfyldt alle linjerne, skal du klikke på "Registrer".

Trin 7

I vinduet "Indtast kode fra SMS", der vises, skal du indtaste den digitale kode, der blev sendt til dit telefonnummer. Klik derefter på "Finish".

Trin 8

Det er det, din nye mail er klar til at gå!

Anbefalede: