Sådan Slettes En E-mail Fra Udgående

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En E-mail Fra Udgående
Sådan Slettes En E-mail Fra Udgående

Video: Sådan Slettes En E-mail Fra Udgående

Video: Sådan Slettes En E-mail Fra Udgående
Video: How to Delete Wrongly Sent Email from Microsoft Outlook Email Client 2024, Kan
Anonim

Måske har nu enhver moderne person og aktiv internetbruger sin egen postkasse. Nogen bruger det til aktiv korrespondance, en person kun til registrering på websteder. Under alle omstændigheder er det nyttigt at være opmærksom på nogle af detaljerne i e-mail.

Sådan slettes en e-mail fra udgående
Sådan slettes en e-mail fra udgående

Instruktioner

Trin 1

Det ser ud til for os alle, at Internettet er ubegrænset. På lokale brugerplaceringer er dette dog ikke helt sandt. Postkassekapaciteten har en bestemt grænse, der er fastsat af administrationen af den elektroniske ressource. Hvis arbejdet i din postkasse er konfigureret på en sådan måde, at det gemmer hvert sendt og modtaget brev, vil du før eller senere ikke være i stand til at svare fra en overfyldt postkasse, og du bliver nødt til at slette breve.

Trin 2

Log ind på din postkasse for at tømme mappen Udbakke helt eller kun slette bestemte meddelelser. Klik på linket "Sendte emner" i postmenuens navigationsmenu, hvorefter du føres til den mappe, der gemmer udgående meddelelser. Vælg den e-mail, du vil slippe af med.

Trin 3

Hvis du har brug for at sikre dig, at du sletter et brev, der har mistet sin relevans, skal du læse det. Du kan åbne et brev i mappen Sendte poster på samme måde som indgående bogstaver - ved at klikke på deres navn.

Trin 4

Der er en "Slet" -knap i brødteksten til en åben udgående besked. Det er i bunden af skærmen. Klik på den med venstre museknap. Brevet sendes automatisk til "Kurven" uden at specificere anmodningen fra administrationen af ressourcen.

Trin 5

Hvis du vil slette mange unødvendige e-mails og ikke kan spilde tid på at læse dem, skal du slette dem med det samme. For at gøre dette skal du markere hvert bogstav, der skal slettes. Afkrydsningsfeltet er placeret til venstre for bogstavtitlen og afsenderens navn. For at vælge alle bogstaver i mappen Sendte emner skal du klikke på pil ned på proceslinjen over bogstavlisten. Placer markøren på kolonnen "Vælg alle bogstaver", tryk på venstre museknap. Nu, med et enkelt klik på "Slet" -knappen, der er placeret på den øverste proceslinje i en åben mappe, flytter du alle markerede bogstaver til "Papirkurven".

Trin 6

Åbn "papirkurven". Du skal følge den samme procedure for at markere e-mails som i mappen Sendte poster. Vælg unødvendig korrespondance, og klik på knappen "Slet". Din postkasse er nu ryddet.

Anbefalede: