Sådan Overføres Penge Til "WebMoney"

Sådan Overføres Penge Til "WebMoney"
Sådan Overføres Penge Til "WebMoney"

Video: Sådan Overføres Penge Til "WebMoney"

Video: Sådan Overføres Penge Til
Video: 5 ноября скажите на мед, скоро будет много денег. День Якова прибыльного 2024, April
Anonim

Det internationale betalingssystem WebMoney Transfert er udbredt på det russiske internet. Næsten alle onlinebutikker og torrentwebsites arbejder med dette system, de fleste arbejdsgivere, kunder og kunder foretrækker at udføre betalingstransaktioner via WebMoney. For at betale for køb og tjenester på Internettet skal du registrere dig i systemet, oprette en WebMoney-tegnebog og genopfylde den med penge.

Sådan overføres penge til
Sådan overføres penge til

Der er mange måder at overføre penge til WebMoney:

- fra et bankkort

- via internetbank

- gennem betalingsterminaler

- fra en mobiltelefonkonto

- post- og bankoverførsler

- elektroniske penge

- forudbetalte kort og kuponer

- gennem udvekslingskontorer WebMoney.

Alle kan selv vælge det mest acceptable middel til at genopfylde en elektronisk tegnebog.

Det er mest bekvemt at genopfylde din konto i WebManey-systemet online uden at forlade dit hjem. En af de enkleste måder at overføre penge til en WebMoney-tegnebog er at overføre fra et bankkort. Kort fra russiske banker accepteres til betaling. Log ind på systemet, klik på "påfyldning", indtast beløbet (mindst 100 rubler), angiv bankkortnummeret og klik på "fortsæt", indtast bekræftelseskoden. Denne handling er tilgængelig for ejere af mindst formel status.

Du kan vedhæfte et VISA / MasterCard / Maestro-bankkort til din WebMoney-tegnebog og hurtigt genopfylde din tegnebog online. Gå til afsnittet "økonomi", vælg "vedhæft dit kort", udfyld formularen - efter kontrol af dataene kan du overføre penge til tegnebogen og tilbage.

Det er muligt at vedhæfte elektroniske tegnebøger fra forskellige systemer Qiwi, EasyPay, Yandex til WebMoney Transfert. For eksempel at overføre fra Yandex til WebMoney, åbne WebMoney Keeper, vælg "mine konti og kort" → "Yandex.wallet" → "hæve" - pengene overføres øjeblikkeligt, 4,5% opkræves for overførslen.

Du kan øjeblikkeligt genopfylde WebMoney fra den mobiltelefonkonto, der er angivet i registreringsdataene, for denne vedhæftes den til din personlige WebMoney-konto. Hvis du vil overføre penge fra en telefon, der ikke blev specificeret under registreringen, skal du indtaste dit tegnebognummer, telefonnummer, beløb, bekræftelseskode og "betale". For denne operation opkræves en provision fra 8 til 19,6%. Der er ingen måde at genopfylde tegnebogen på Internettet, bruge terminalen, forudbetalte kort eller pengeoverførsel fra banken.

Anbefalede: