Sådan Sendes En Besked I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sendes En Besked I Odnoklassniki
Sådan Sendes En Besked I Odnoklassniki

Video: Sådan Sendes En Besked I Odnoklassniki

Video: Sådan Sendes En Besked I Odnoklassniki
Video: Pubertet (7:8): Kviser og svette // Puberty: Zits and sweat 2024, Kan
Anonim

Afsendelse af beskeder er en af måderne til kommunikation i Odnoklassniki, som forsøger at være så enkel og tilgængelig som muligt for deres brugere. Flot interface på siden, praktisk værktøjslinje, praktisk at sende beskeder til venner - dette er bare nogle af fordelene ved siden.

Sådan sendes en besked i Odnoklassniki
Sådan sendes en besked i Odnoklassniki

Nødvendig

  • - Personlig computer;
  • - registrering på Odnoklassniki-webstedet;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

For at starte korrespondance med venner og brugere af det sociale netværk Odnoklassniki skal du først registrere dig på siden. Derefter har du adgang til alle deres funktioner, herunder afsendelse af meddelelser. Det kan gøres på flere måder.

Trin 2

Vælg først en bruger fra listen over venner, gruppemedlemmer, "gæster", der har indtastet din personlige side. Flyt derefter markøren til hans foto, og vælg "Skriv en besked" i rullemenuen (dette er det andet menupunkt fra toppen). Klik på dette link og gå til næste side for at oprette et nyt brev.

Trin 3

Skriv det i det nederste felt på siden i det vindue, der åbnes, hvis du ønsker det, kan du ændre stil, skrifttype, skriftstørrelse, tekst og udfylde tekst, tilføje humørikoner og derefter trykke på Enter-tasten på tastaturet eller knappen "Send" på siden.

Trin 4

Den anden måde at sende breve på er, at du bliver nødt til at vælge punktet "Beskeder" i menuen på hovedsiden på din konto på det øverste orange panel, klikke på linket og gå til siden for at oprette et brev. Find derefter den bruger, du vil skrive til, i venstre side af det vindue, der åbnes, indtast teksten i det nederste felt i højre side af vinduet, og send den ved at klikke på den tilsvarende knap til venstre for bogstav eller ved hjælp af Enter-tasten.

Trin 5

Det store plus ved Odnoklassniki er, at et og samme brev kan sendes til flere brugere på én gang, hvilket er meget praktisk, for eksempel på helligdage - der er ikke behov for hver bruger at skrive et nyt brev. Brug massepostlisten til at gøre dette. Skriv et brev, arranger din tekst. Find derefter linjen med brugernavnet øverst i vinduet. I nærheden er "+" -tegnet og indskriften "Tilføj samtalepartnere" ved at klikke på, hvor du kun skal indtaste dine venner eller markere dem på listen i rullemenuen. Derefter er det bare at sende brevet.

Anbefalede: