Sådan Oprettes Et Id Uden Kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Id Uden Kort
Sådan Oprettes Et Id Uden Kort

Video: Sådan Oprettes Et Id Uden Kort

Video: Sådan Oprettes Et Id Uden Kort
Video: Sådan opdaterer du dine ID-oplysninger i NemId - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Du behøver ikke at have et bankkort for at oprette et Apple-id. Selvom fraværet ikke forbyder shopping, forhindrer det dig ikke i det mindste i at downloade indhold, der er frit tilgængeligt. Der er to måder at registrere en konto uden kort: på en computer eller på en enhed, der kører iOS-operativsystemet.

Sådan oprettes et id uden kort
Sådan oprettes et id uden kort

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en Apple-konto, også uden et kreditkort, på en personlig computer, skal du have iTunes. Du kan downloade det fra virksomhedens officielle hjemmeside og angive de krævede data på næste side: https://www.apple.com/ru/itunes/download/. Efter download af programmet skal du installere det på din computer og køre det.

Trin 2

Derefter skal du åbne fanen med App Store i iTunes. For at gøre dette skal du klikke på etiketten "App Store", som findes på navigationslinjen øverst i programgrænsefladen. Hvis der ikke er nogen indskrift, skal du først åbne sektionen iTunes Store ved hjælp af den tilsvarende knap i øverste højre hjørne af programvinduet. Efter at have gået til App Store viser skærmen et katalog over tilgængelige applikationer.

Trin 3

Fra den generelle liste skal du vælge et hvilket som helst gratis program, gå til dets side og klikke på indskriften "Gratis" under applikationsikonet. Klik på knappen "Opret Apple ID" i det vindue, der vises. Det valgte program skal være gratis, ellers fungerer det ikke at registrere en konto uden et kort.

Trin 4

Så er det fortsat at følge systemets anvisninger. Samtidig er det meget vigtigt at angive "Nej", når du udfylder feltet "Betalingsmetode". Resten af registreringsprocessen er lineær. Apple ID-kontoen oprettet på din computer er fuldt kompatibel med følgende iOS-enheder: iPhone, iPad og iPod touch.

Trin 5

For at registrere en Apple-konto på en iOS-enhed skal du starte App Store-appen og begynde at installere enhver gratis software. I det vindue, der vises, skal du klikke på "Opret Apple-ID", og derefter - fortsæt i henhold til systemets instruktioner. Som betalingsmulighed skal du vælge "Nej" og følge de resterende meddelelser. Apple-kontoen oprettet på iOS-enheden er fuldt kompatibel med personlige computere, hvor iTunes er installeret.

Anbefalede: