Sådan Oprettes Internettet Over En Netværksforbindelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internettet Over En Netværksforbindelse
Sådan Oprettes Internettet Over En Netværksforbindelse

Video: Sådan Oprettes Internettet Over En Netværksforbindelse

Video: Sådan Oprettes Internettet Over En Netværksforbindelse
Video: How to First Time Setup Wired Internet Connection in Laptop/PC (Easy) 2024, April
Anonim

For at give alle netværkscomputere internetadgang er det nødvendigt at konfigurere parametrene for deres netværkskort på en bestemt måde. Naturligvis skal alle ovenstående pc'er være forbundet på en eller anden måde til servercomputeren.

Sådan opsættes internettet via en netværksforbindelse
Sådan opsættes internettet via en netværksforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Typisk er serveren en netværkscomputer, der har en direkte forbindelse til internettet. Hvis en sådan pc endnu ikke findes, er det bedre at bruge den mest kraftfulde hardware. Denne computer skal have mindst to netværkskort. En af dem vil være forbundet til udbyderens kabel og den anden til det lokale netværk.

Trin 2

Vælg en passende computer, og angiv ovenstående forbindelser. Konfigurer den valgte pc. Åbn Netværks- og delingscenter, og vælg menuen "Skift adapterindstillinger". Den menu, der åbnes, skal indeholde mindst to ikoner. Højreklik på genvejen til internetforbindelsen. Gå til fanen "Adgang". Aktiver deling for et specifikt lokalt netværk ved at aktivere den ønskede indstilling og angive det ønskede netværk.

Trin 3

Åbn nu egenskaberne for Internet Protocol TCP / IP på det andet netværkskort, der er forbundet til dit lokale netværk. Aktiver Brug følgende IP-adresse. Udfyld det første punkt i denne menu, indtast værdien for den statiske IP-adresse. Resten af punkterne i denne menu skal ikke udfyldes.

Trin 4

Vælg en hvilken som helst netværkscomputer, du vil oprette forbindelse til internettet. Konfigurer TCP / IP-protokollen. I feltet "IP-adresse" skal du indtaste en anden værdi end serveradressen i det fjerde segment. Tryk to gange på Tab-tasten for at definere undernetmasken og gå til punktet "Standard gateway". Udfyld dette punkt ved at indtaste IP-adressen på servercomputeren. Udfyld parameteren "Foretrukken DNS-server" på samme måde. Gem netværkskortindstillingerne.

Trin 5

Skift indstillingerne for netværkskortene til andre computere. Indstil en ny værdi for IP-adressen hver gang. Dette undgår hardwarekonflikter i dit lokale netværk.

Anbefalede: