Sådan Oprettes Et Banner Til Et Websted Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Banner Til Et Websted Gratis
Sådan Oprettes Et Banner Til Et Websted Gratis

Video: Sådan Oprettes Et Banner Til Et Websted Gratis

Video: Sådan Oprettes Et Banner Til Et Websted Gratis
Video: How to add foreign subtitles or captions in another language to my YouTube video! CC 2021 2024, Kan
Anonim

Ofte bruger webmastere et bannersystem til at tiltrække besøgende til deres ressource eller til at annoncere for en tjeneste eller et produkt. Og for at bruge det er det ikke nødvendigt at kontakte specielle internetfirmaer, der opretter reklamemateriale.

Sådan oprettes et banner til et websted gratis
Sådan oprettes et banner til et websted gratis

Er det nødvendigt

Adobe Photoshop

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et banner selv skal du downloade og installere enhver version af Adobe Photoshop. Start derefter den installerede grafikeditor. Opret en ny fil, og tilpas størrelsen på den. De afhænger af bannerretningen: vandret eller lodret. Giv derefter den nye fil en baggrund. For at gøre dette skal du bruge værktøjet "Fyld" eller "Gradient", det er også muligt at indstille en bestemt tekstur, der er downloadet fra Internettet. Når du har justeret baggrunden, skal du bruge tekstværktøjet. Indtast de krævede oplysninger i tekstboksen, giv den en bestemt stil, skrifttype, farve osv.

Trin 2

Når du vælger mellem et simpelt og animeret banner, skal du vælge den anden mulighed. Han får meget mere opmærksomhed. For at oprette en animeret effekt skal du vælge indstillingen "Vindue" og klikke på knappen "Animation" i rullemenuen. Brug storyboardet til at ændre rammens varighed en efter en. Det bedste antal billeder bliver fra otte til ti billeder. Når du har besluttet antallet af dias i animationen, skal du gå videre til indstillingerne for den anden ramme.

Trin 3

For at ændre tekstens struktur under animationen skal du højreklikke på banneret, vælge indstillingen "Warp Text" eller et hvilket som helst andet værktøj efter eget valg. Gå derefter videre til indstillingerne for den tredje ramme osv. For at gøre animationen lidt mere interessant skal du ændre linjernes krumningsgrad, deres tykkelse, tekstens størrelse, tilføje en glødeffekt osv. Først når du har redigeret alle rammerne og oprettet animationen, skal du klikke på "Start afspilning af animation" -knappen og studer omhyggeligt resultatet.

Trin 4

For at bruge et banner på et websted skal du konvertere det til webformat. Gem derefter filen som GIF. Derefter skal du placere denne grafiske fil på de nødvendige webressourcer og ikke glemme at tildele et link til billedet, så når du klikker på det, sker der en overgang til det annoncerede materiale.

Anbefalede: