Sådan Oprettes En Stærk Adgangskode

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Stærk Adgangskode
Sådan Oprettes En Stærk Adgangskode

Video: Sådan Oprettes En Stærk Adgangskode

Video: Sådan Oprettes En Stærk Adgangskode
Video: Opret en stærk adgangskode med uniqkey 2024, April
Anonim

Sikkerheden af dine personlige data afhænger af adgangskodens kompleksitet. Hvis du ikke ønsker at blive let bytte for hackere, kan du overveje at oprette et bedre informationssikkerhedssystem.

Sådan oprettes en stærk adgangskode
Sådan oprettes en stærk adgangskode

Instruktioner

Trin 1

Prøv at indtaste adgangskoden på russisk, husk at skifte tastaturlayoutet til engelsk på forhånd. Resultatet er “vjq0956gfhjkm” fra “my0956password”.

Trin 2

Få din fantasi til at fungere - kom med en latterlig sætning. For eksempel "træpære" og følg rådene fra det første trin. Du skal have en adgangskode: "lthtdzyyfzkfvgjxrf", som ikke vil være så let at gætte.

Trin 3

Brug de første bogstaver i hvert ord i din sætning som din adgangskode. Så fra sætningen "I dag gik Anya til Lauras butik og købte en pakke dumplings der", når du skriver russiske bogstaver med et engelsk layout, får du "cFgdvKbrngg" - en meget vanskelig adgangskode for hackere og ikke vanskelig for dig.

Trin 4

Når du opretter din adgangskode, skal du huske, at den skal være mindst otte tegn lang. En stærk adgangskode skal omfatte store og små bogstaver samt tegn og tal. Hvis den adgangskode, du indtaster, indeholder bogstavet "a", kan du erstatte det med symbolet "@". Denne erstatning er let at huske, men samtidig gør det det meget sværere at gætte adgangskoden.

Trin 5

Hvis du kender engelsk godt, kan du oprette sætninger på engelsk og inkludere de første bogstaver med ord i din adgangskode. Og for ikke at glemme ham, kom med sætninger om begivenheder, der er vigtige for dig. Eksempelvis sætningen "Vores kat var 12 i januar!" (Vores kat blev 12 år i januar!) Vil give dig adgangskoden "Ocw12iJ!"

Trin 6

Brug aldrig skabelonord og sætninger, når du opretter en adgangskode, såsom: "vasya1990", "supergirl", "speeddemon", "god", "admin" osv. Sådanne ord er almindelige i ordbøger til automatisk valg. Brug ikke den samme adgangskode som dit brugernavn.

Trin 7

Brug specialsoftware til at oprette en stærk adgangskode. For eksempel har Steganos Security Suite-programmet ikke kun en adgangskodegenerator, men giver dig også mulighed for at kryptere alle data sikkert. Programmet Advanced Password Generator er enkelt og praktisk at bruge; du kan downloade det gratis på Internettet. Du kan også oprette en stærk adgangskode ved hjælp af en online generator - for eksempel denne:

Anbefalede: