Sådan Fyldes Yandex-tegnebogen Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fyldes Yandex-tegnebogen Op
Sådan Fyldes Yandex-tegnebogen Op

Video: Sådan Fyldes Yandex-tegnebogen Op

Video: Sådan Fyldes Yandex-tegnebogen Op
Video: Yandex бан 2024, April
Anonim

Elektroniske penge er en hurtig og bekvem måde at betale for varer og tjenester på, hvis butikken ligger i stor afstand fra dig, for eksempel i en anden region i landet. Hvis sælgeren, ligesom dig, accepterer betaling i rubler, skal du bruge den elektroniske betalingstjeneste Yandex. Money.

Sådan fyldes Yandex-tegnebogen op
Sådan fyldes Yandex-tegnebogen op

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har et plastikkort (for eksempel et lønkort), skal du indbetale penge på din Yandex-konto gennem bankernes terminaler, hvoraf en komplet liste vises på webstedet yandex.ru på https://money.yandex.ru /doc.xml?id= 522781. Indsæt kortet i terminalens tilsvarende plads, og indtast PIN-koden.

Trin 2

Gå til menuen, vælg "Betalinger" og derefter "Næste". Vælg gruppen "Elektroniske penge" og derefter "Yandex. Money".

Trin 3

Indtast kontonummeret (starter med 41001), og klik på "Næste". Kontroller, om du har indtastet dataene korrekt, og klik på "Fortsæt". Tag checken, og gem den, indtil betalingen er modtaget.

Trin 4

Du kan genopfylde din konto ved at overføre via systemet fra listen på kontorsiden for et af disse netværk og kontakte kasserer. Angiv kontonummer og overførselsbeløb. Vis dit pas, aflever beløbet inklusive provision, og tag kvitteringen.

Anbefalede: