Sådan Opsættes ICQ På En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes ICQ På En IPhone
Sådan Opsættes ICQ På En IPhone

Video: Sådan Opsættes ICQ På En IPhone

Video: Sådan Opsættes ICQ På En IPhone
Video: Установка iCQ на iPAD 2,3 и ipad mini 1 2024, Kan
Anonim

Altid at kunne kontakte dine ICQ-kolleger er en stor fordel, hvis dit kontor er online. Apple iPhone er designet specielt til kontinuerligt arbejde på Internettet, så du kan styre arbejdsprocessen, mens du er væk. Lad os se på, hvordan man konfigurerer ICQ på en iPhone ved hjælp af Apollo IM-programmet.

Sådan opsættes ICQ på en iPhone
Sådan opsættes ICQ på en iPhone

Instruktioner

Trin 1

Før du opretter ICQ på iPhone, skal du tilslutte internetforbindelsen. Kør Installer.app, der allerede er tilgængelig på iPhone, åbn fanen Kilder. Klik på knappen Rediger og derefter på Tilføj. Indtast adressen i det vindue, der vises: https://www.stariy.com/app/. Klik derefter på Udført og opdater. En ny kilde, Stariy. COM, vises på iPhone.

Trin 2

Åbn mappen Stariy. COM under fanen Install. Installer BSD Subsystem-pakke. For at gøre dette skal du bekræfte installationen ved at klikke på knappen Installer. Efter installation skal du slukke og tænde din Apple iPhone.

Trin 3

Kør Installer.app, gå til fanen Install, åbn mappen Stariy. COM. Installer Apollo IM (RUS) -programmet, og bekræft installationen ved at klikke på knappen Installer. På iPhone-hovedskærmen skal du finde programikonet og klikke på det. Vælg Tilføj og derefter ICQ.

Trin 4

For at fuldføre ICQ-opsætningen på iPhone skal du gemme dit ICQ-nummer og din adgangskode. Bemærk, at du ikke behøver at indtaste et kaldenavn. Aktivér din ICQ-konto ved at klikke på Log ind.

Trin 5

Hvis der under processen med opsætning af ICQ på iPhone vises en meddelelse: "Kunne ikke oprette forbindelse til godkendelsesserver: Ingen rute til vært", skal du kontrollere, om der er en internetforbindelse, og om der er problemer med Hosts-filen. Hvis det er nødvendigt, skal du installere IM Chat 1.1.3 Fix patch, du finder den i mappen All Packages i programmet Installer.app

Trin 6

Send en testmeddelelse til brugeren. Du skal ikke have noget problem med at skrive russisk og vise navne. Du vil se de kontakter, der ikke er skjulte og er online. Kontaktlisten hentes fra serveren, så du behøver ikke at indtaste brugernavne.

Trin 7

Beskeder fra den nuværende ICQ-bruger i Apollo IM vises som chat. En besked fra en anden bruger vises som et pop op-vindue. Når programmet kører i baggrunden, viser genvejen antallet af modtagne ulæste beskeder.

Anbefalede: