Sådan Reduceres Adsl Ping

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Adsl Ping
Sådan Reduceres Adsl Ping

Video: Sådan Reduceres Adsl Ping

Video: Sådan Reduceres Adsl Ping
Video: Как разогнать adsl Интернет! 2024, April
Anonim

Hovedproblemet med internetkanalen oprettet ved hjælp af telefonlinjen er den høje ping-hastighed. Det vil sige, pakkeoverførselshastigheden mellem serveren og klienten er relativt høj. Der er måder at reducere ping uden at øge netværksadgangshastigheden.

Sådan reduceres adsl-ping
Sådan reduceres adsl-ping

Instruktioner

Trin 1

Kontroller først kvaliteten af dit modems telefonforbindelse. Kontroller kablet, der er tilsluttet modemmet. Hvis der er flere skader på det, skal du udskifte ledningen. Tilslut splitteren til telefonkablet. Fraværet af denne enhed øger ping på netværket betydeligt.

Trin 2

Nulstil dit DSL-modems routingtabel. For at gøre dette skal du starte din internetbrowser. Indtast IP-adressen på dit DSL-modem, og tryk på Enter. Åbn menuen Rutetabel, og klik på knappen Ryd. Hvis modemsoftwaren ikke tillader dig selv at nulstille routingtabelparametrene, skal du udføre en systemgenstart af enheden. For at gøre dette skal du trykke på knappen Nulstil placeret på modemmetuiet og holde den nede i et par sekunder.

Trin 3

Opdater driverne til netværksadapteren, der er tilsluttet modemmet. Åbn Enhedshåndtering, og find navnet og modellen på netværkskortet. Besøg producentens websted for denne enhed, og download den nyeste softwareversion.

Trin 4

Luk programmer, der konstant bruger internetkanalen. Disse kan være forskellige klienter til kommunikation eller downloadere. Deaktiver automatiske opdateringer til din antivirussoftware. Det er bedre at trykke på knappen "Opdater virusdatabaser" en gang om dagen eller om ugen.

Trin 5

Hvis du bruger et DSL-modem med flere porte, som flere computere er forbundet til på én gang, skal du frakoble unødvendige pc'er i den periode, hvor du har brug for en højhastighedsinternetkanal. Telefonkommunikation kan ikke modstå tunge belastninger, så frakobling af ekstra enheder reducerer netværks-ping betydeligt.

Anbefalede: