Hvordan Man Laver Akselboksen Selv

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Akselboksen Selv
Hvordan Man Laver Akselboksen Selv

Video: Hvordan Man Laver Akselboksen Selv

Video: Hvordan Man Laver Akselboksen Selv
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker vil oprette deres egne kasser. Det er fristende at blive administrator af dit eget rentable projekt. Men til dette skal du have en vis viden og følge rådene nøjagtigt.

Sådan laver du akselboksen selv
Sådan laver du akselboksen selv

Er det nødvendigt

  • - PC med internetadgang
  • - bogreolens manuskript
  • - vært.

Instruktioner

Trin 1

Download den zip-fil med et gratis script ved hjælp af linket https://bonusavore.ucoz.ru/mfs_2.2.zip. Gå til https://iphoster.ru/ og tilmeld dig IPhoster-hosting med et månedligt abonnementsgebyr på 1 WMZ.

Trin 2

Åbn menuen "Bestil" og "Hosting" -punktet. Vælg en takstplan. Find et unikt navn til den fremtidige boks, og indtast det i det relevante felt. Definer domænet med ikonet [0 $], og klik på "Næste". Vælg betalingsperioden for det månedlige gebyr, kontrolpanel cPanel, og klik på "Næste". Angiv betalingsmetoden, klik på "Bestil" og betal fakturaen ved hjælp af den valuta, der passer dig.

Trin 3

Vælg "Hosting", log ind på din konto og klik på "MySQL Database Wizard". I vinduet, der vises, skal du oprette en database, give den et hvilket som helst nummer og komme op med en stærk adgangskode. Indtast disse data i de relevante felter i formularen, og bekræft indtastningen. Aktiver alle emner i kolonnen "Alle privilegier" ved at markere dem og vende tilbage ved at vælge "Tilbage" og "Vend tilbage til startsiden" i rækkefølge.

Trin 4

Gå ind i "File Manager", i rullemenuen for at vælge en mappe, vælg linjen "Webindholdsrod (public_html / www)" og klik på "OK". I vinduet, der åbnes med flere eksisterende filer, skal du klikke på menupunktet "Download". I kolonnen "Gennemse" skal du angive stien til scriptfilen. Når den er fuldt indlæst, skal du gå tilbage ved at klikke på den relevante knap og klikke på "Uddrag".

Trin 5

Gå til adressen på din boks og start installationen af scriptet. I det vindue, der åbnes, skal du udfylde formularen ved at indtaste navnet på din database, brugerens navn og adgangskode, som du indtastede i "MySQL Database Wizard" -elementet. For at komme ind i buks skal du skrive ned administratorens login og adgangskode.

Trin 6

Efter advarslen “Installation afsluttet! 1. Slet filerne install.php, bd.sql fra værten”, indtast“File Manager”, vælg og slet disse filer. Indstil tilladelserne til 777 for filerne: sfbstat.php, backlist.php, / avp - for mappen, /admin/config.php, /admin/mailcfg.php, config.php.

Anbefalede: