Sådan Skriver Du Et Flash-websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Flash-websted
Sådan Skriver Du Et Flash-websted

Video: Sådan Skriver Du Et Flash-websted

Video: Sådan Skriver Du Et Flash-websted
Video: [PS2] FREE MC BOOT RUNNING GAMES WITHOUT FIRMWARE WITHOUT DISC GAMES FROM HARD DISK 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af Flash-teknologi kan du oprette et smukt og originalt sted med interessante visuelle effekter. Adobe Flash CS4 er bedst egnet til at oprette den.

Sådan skriver du et flash-websted
Sådan skriver du et flash-websted

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Adobe Flash CS4. Åbn den, og vælg "Ny" i menuen "Opret", hvor afkrydsningsfeltet "Flash-fil" (Actionscript 3.0) er markeret. Find knappen "Essentials" i øverste højre hjørne. Klik på den, og vælg Designer-grænsefladen. Gå til filegenskabssektionen, og angiv baggrundens størrelse og udfyldningsfarve.

Trin 2

Gå til lagpanelet. Opret fire lag: - til scripts; - til websidesider; - til menusektionen; - til baggrunden.

Trin 3

Giv hvert af de fire lag et navn. Gå til menuen Filer, og vælg fanen Importer til scene. Angiv et billede til baggrunden i det vindue, der åbnes. Læg det i det passende lag. Lås alle de andre et stykke tid (undtagen den, der blev oprettet til menublokken) for ikke ved et uheld at ændre dem. I menulaget skal du vælge sektionen "Vindue" i toppanelet og derefter - "Komponenter". Gå til fanen "User Interface" og dobbeltklik på "Button".

Trin 4

Placer den knap, der vises på det valgte område på siden. Du skal bruge så mange knapper, som der er emner, du skal oprette i menuen på dit websted. Tilpas dem ved at gå til sektionen "Vindue" og ændre deres navn (for eksempel "Button1" til "Hjem").

Trin 5

Vælg tekstindstillinger på værktøjslinjen, og angiv skrifttypens størrelse, type og farve. Opret en header til dit websted. Gå til laget for sider. Tegn med rektangelværktøjet et rektangel med den ønskede farve og opacitet. Det bliver et tekstfelt.

Trin 6

Vælg alle tre behandlede lag (undtagen scriptslaget). Klik på dem med højre museknap. Vælg undermenuen "Kopier rammer" og udpeg rammerne i tre lag. Højreklik på dem igen. Vælg og klik på "Indsæt rammer" flere gange alt efter antallet af sider, du ønsker.

Trin 7

Vælg den første ramme i laget, og klik på den. Gå til fanen "Etiket" i indstillingerne. Indtast værdien "side1" i linjen "Navn". Placer det ønskede indhold med tekstværktøjet på det forberedte rektangel. Udfyld teksten på samme måde på resten af siderne.

Trin 8

Se scriptlaget. Tryk på F9 på det første billede. Indtast scripteditoren, og indtast værdien: stop (); og derefter trykke på mellemrumstasten. På en ny linje skal du indtaste den funktion, som denne eller den anden side åbner med, afhængigt af hvilken knap i menuen der vælges. Så den første knap svarer til funktionen: funktionsknap1_clicked (e: MouseEvent): ugyldig {gotoAndStop ("side1"); }

Trin 9

Angiv også koden: button1.addEventListener (MouseEvent. CLICK, button_clicked1); …

Anbefalede: