Sådan Navngiver Du Din E-mail-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Navngiver Du Din E-mail-adresse
Sådan Navngiver Du Din E-mail-adresse

Video: Sådan Navngiver Du Din E-mail-adresse

Video: Sådan Navngiver Du Din E-mail-adresse
Video: How tom create e-mail account | How to generate an e-mail account | Hm e-mail account kasy bnaty hn 2024, Kan
Anonim

Navnet på postkassen er en slags visitkort. En person med humor vil helt sikkert finde en mulighed for at oprette et ordspil. En forretningsperson foretrækker et strengt og klart login. Pedanten tager højde for alle reglerne og skaber et optimalt unikt og originalt navn til sin kasse. Og hvad med dem, der ikke har en god fantasi? Svaret er enkelt - lær af alle individuelt og følg rådene fra erfarne.

Sådan navngiver du din e-mail-adresse
Sådan navngiver du din e-mail-adresse

Er det nødvendigt

  • - computer med internetadgang
  • - papir og pen (til opstilling af en liste)

Instruktioner

Trin 1

Find et navn, der vil bestå af initialer, efternavn eller akronym (forkortelser fra dele af ord eller bogstaver), hvis postkassen er beregnet til forretningskorrespondance. Navnet på en arbejdspostkasse skal overholde normerne for virksomhedsetik, så en fantasiflugt i dette tilfælde er ikke velkommen. Hvis mailen antager adgang til flere brugere, er det bedre at navngive den i overensstemmelse med afdelingens navn: leder, kontor, reception osv. Meget flere muligheder indebærer at vælge et navn til personlig post. Men det skal huskes, at enkle navne er baseret på kælenavne, fornavne, almindelige efternavne osv. næsten alle har travlt. Der er hele børser på det verdensomspændende netværk, der sælger sjældne og enkle postadresser. Så undgå almindelige navne, og prøv at finde på noget eksklusivt.

Trin 2

Lav en kombination af tal, der måske er helt meningsløse. Sådanne postkasser er specielt registreret af virksomheder (oftere på gratis tjenester) for at gøre det lettere at udtale. Tal er meget lettere at opfatte efter øret, og det er næsten umuligt at begå en fejl i dem, i modsætning til latinske bogstaver.

Trin 3

Lav en liste over alle de navne, du overvejer. Det er vigtigt at huske, at nogle af dem måske allerede er taget, så tænk på forhånd, hvordan du ændrer prioritetsnavne. Sørg for, at postkassens navn er let at udtale og ikke svært at skrive. Dette gør det lettere at kommunikere og dele kontaktoplysninger.

Trin 4

Udforsk listen over foreslåede navne, som posttjenesten tilbyder på tidspunktet for registreringen. Ikke alle gratis posttjenester tilbyder denne funktion. Vinduet med foreslåede muligheder vises efter det første forsøg på at indtaste det ønskede login, hvis det allerede er taget.

Anbefalede: