Sådan Styrkes Dit Trådløse Signal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrkes Dit Trådløse Signal
Sådan Styrkes Dit Trådløse Signal

Video: Sådan Styrkes Dit Trådløse Signal

Video: Sådan Styrkes Dit Trådløse Signal
Video: Sådan får du bedre trådløst signal på din YouSee Homebox 2024, Kan
Anonim

Det største problem med næsten enhver trådløs enhed er et svagt signal. Du er sandsynligvis stødt på det faktum, at Wi-Fi-senderen ikke dækker hele det område, der skal forsynes med kommunikation. Problemer med 3G og WiMAX kan tilskrives den samme kategori. Du kan endda klare dette problem alene. Nok til at styrke det trådløse signal.

Sådan styrkes dit trådløse signal
Sådan styrkes dit trådløse signal

Instruktioner

Trin 1

Sådan styrkes dit Wi-Fi-signal 1. Reducer antallet af vægge og gulve mellem signalkilden og modtagerenheden. For at gøre dette skal du i en stor organisation installere en Wi-Fi-sender i korridoren mellem kontorer.2. Installer kildeenheden, så signalets udbredelsesvinkel i forhold til forhindringen er 90 grader.3. Fjern alle kilder til radiointerferens, såsom systeminterferens (computer, skærm, mikrobølgeovn).4. Udskift antennen i Wi-Fi-signalkilden med en stærkere. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at skrue den gamle antenne af og sætte den i stikkontakten for at sikre det korrekte signalniveau.5. Lod en ledning til det sted, hvor antennen monteres på tavlen. Skru den anden ende til "tørretumbler" på en konventionel tv-antenne med en forstærker. Kablet til ledningen skal have en modstand på 50 ohm.

Trin 2

Sådan styrkes Yota-signal Brug en stærkere WiMAX-antenne. Dette skulle øge signalniveauet markant. Valget af antenner er stort i dag. For eksempel kan en dedikeret 30 dbi parabolisk antenne bruges. En parabolantenn giver dig mulighed for at modtage og transmittere et signal i ethvert plan i forhold til horisonten. Det er nødvendigt at styrke Yota-signalet, hvis forbindelseshastigheden ikke passer dig, hvis du befinder dig i betydelig afstand fra signalkilden, f.eks. i landet, hvis din router ikke kan oprette forbindelse. Som det er tilfældet med en Wi-Fi-router, kan du prøve at lodde en ny antenne selv, inklusive endda en satellit.

Trin 3

Sådan forstærker du et 3G-signal For at styrke et 3G-signal selv skal du have: a) en ekstern antenne, for eksempel satellit eller tv; b) en intern antenne af en lille størrelse (det bliver en adapter til et 3G-modem); c) et koaksialkabel med en modstand på 50 Ohm. Handlingerne er elementære: 1. Installer en udendørs antenne uden for dit hjemmevindue.2. Tilslut kablet til den eksterne antenne såvel som den interne antenne.3. Tilslut 3G-modemet til den interne antenne på enhver mulig måde. Derudover kan du styrke 3G-modemmets signal ved at bære det for eksempel til et vindue med et langt USB-kabel.

Anbefalede: