Hvor Finder Man Exoskelettet I Spillet "Stalker: Shadow Of Chernobyl"

Indholdsfortegnelse:

Hvor Finder Man Exoskelettet I Spillet "Stalker: Shadow Of Chernobyl"
Hvor Finder Man Exoskelettet I Spillet "Stalker: Shadow Of Chernobyl"

Video: Hvor Finder Man Exoskelettet I Spillet "Stalker: Shadow Of Chernobyl"

Video: Hvor Finder Man Exoskelettet I Spillet
Video: Прохождение S.T.A.L.K.E.R.: Тень Чернобыля — Часть #1: KILL THE STRELOK! 2024, April
Anonim

Passagen "S. T. A. L. K. E. R: Shadow of Chernobyl" bliver mere interessant med hvert nyt element, der findes i spillet. Kun ved at erstatte det savede haglgevær med en jagtriffel begynder du at forstå fordelene ved et sammenstød med en flok vildsvin eller en familie af blodsukkere. Kun ved at klæde sig ud i "SEVA" -kostumet kan du gennemføre quests på steder, hvor det er umuligt at komme ind i en banditsjakke. Kun ved at erhverve et eksoskelet kan du blive en menneskelig tank, men kampvogne har også deres svagheder.

Strålingszone
Strålingszone

I alle officielle dele af S. T. A. L. K. E. R er eksoskelettet det mest modstandsdygtige over for fysiske angreb af rustning. I spilform er det et metal ydre skelet med elektriske og hydrauliske servoer. Designet sættes på stalkerens krop, gentager og forbedrer hans bevægelser. Ifølge plottet dukkede sjældne kopier af rustning op i udelukkelseszonen gennem indsatsen fra ukendte underjordiske ukrainske håndværkere. Under passagen af den officielle version af spillet "S. T. A. L. K. E. R: Shadow of Chernobyl" får hovedpersonen kun et lille antal point, hvor du kan få en sådan dragt.

Karakteristisk fra beskrivelsen i spillet: “En eksperimentel prøve af et militært eksoskelet. Jeg kom ikke ind i masseproduktion på grund af de ekstreme høje omkostninger og nogle designfejl."

Hvor finder man eksoskelettet

I spilversion 1.0004 og nyere kan du købe beskyttelse fra bartenderen i barplaceringen. Du skal se til ham efter den korrekte afslutning af opgaven i "Laboratorium X-16". Omkostningerne ved rustningen er 200.000 mønter i spillet. Det vil tage lang tid at udgøre et sådant beløb under "Zone" -betingelserne. I versionen af spillet, der ikke er lavere end 1.0006, kan exoskeletet købes fra Freeman of the Curmudgeon i placeringen "Army warehouses". Vises til salg efter at have gennemført en mission fra Lukash for at ødelægge kraniet. Curmudgeons pris for eksoskeletter er også 200.000 mønter. Hvis du gennemfører opgaverne med at ødelægge Pavlik med Ara, beskytte "Barrieren" og tilslutte sig "Friheden", vil prisen falde til 150.000 mønter. "Khabar Fang" ligger i graven til en stalker ved navn Fang, i centrum af placeringen "Pripyat" nær monumentet til V. I. Lenin. Efter at have ryddet gaden med en frigørelse af stalkere, skal du gå mod de elektriske anomalier uden at gå ned i undergangen. Stedet, hvor eksoskelettet med den opgraderede version af PNB-4U3 nattesyn er skjult, er markeret med et gravkors. Koordinaterne for cachen er givet af stalkers nær traileren, hvor målinger udføres efter instruktioner fra forskere på stedet "Amber". Nogle gange kan koordinaterne findes, når man søger efter den afdøde i fangehullerne under | "Laboratorium X-16". På stedet "ChNPP". I "Sarcophagus" har en af korridorerne en gren, i slutningen af hvilken der er to medlemmer af "Monolith" -gruppen, bevæbnet med haglgeværer. Når du har fjernet dem, skal du dreje til venstre og søge i rummet med rør. Den indeholder en kasse med nyttige ting, artefakter og et eksoskelet. På ChNPP-stedet bag en dør med en kodet lås. Dekoderen til døren ved kernekraftværket i Tjernobyl er skjult i Pripyat-lokaliteten på hotellets anden sal. Koordinaterne for cachen med dekoderen vises i PDA'en, efter at hovedpersonen er sprængt på et banner og taler med lægen. Selve hotellet står overfor den underjordiske passage efter børnehaven. På ChNPP-placeringen, lige efter nedstigningen i Sarcophagus, er der en snoet korridor, hvor et værelse med en rist mødes til venstre. Du skal gå forbi dette rum til enden af korridoren, hvor et andet rum er placeret. Hvis du går ind i det og går ned i kælderen, kan du finde et eksoskelet i en kasse der. Bag bygningen af kernekraftværket i Tjernobyl, under skorstenen. Et eller andet sted hundrede meter før den sande afslutning på spillet, hvor hovedpersonen skyder "O-Bevidsthed" og falder i søvn i engen. Helt fra begyndelsen af historien bliver du nødt til at finde en måde at bekæmpe "Zonen" på ved hjælp af enklere udstyr. Udviklerne af spillet gør det muligt at finde gode våben og et eksoskelet kun tættere på midten af plottet for at modregne gameplayet med overlevelsesrealismen.

Fordele og ulemper ved et eksoskelet

På grund af brugen af unikke beskyttelsesmaterialer, hydrauliske og elektriske servodrev, modtog eksoskelet i "Skyggen af Tjernobyl" kapaciteterne i en vandtank. Ifølge beskrivelsen har eksoskelettet i spillet "Stalker: Shadow of Chernobyl" følgende egenskaber: - beskyttelse mod forbrændinger: 50%; - Beskyttelse mod elektrisk stød: 50%; - Beskyttelse mod stød: 90%; - Beskyttelse mod tårer: 80%; - Strålingsbeskyttelse: 30%; - Beskyttelse mod kemiske forbrændinger: 50%; - Eksplosionsbeskyttelse: 80%; - Beskyttelse mod kugler: 60%; Dens vægt: 15 kg. Hovedformålet med eksoskelettet er at beskytte mod kugler, granatsplinter, stød og eksplosioner. Disse egenskaber er gode til at afvise angreb fra monolit på barrieren eller banditter på stalkerens lejr, til jagt på snork eller blodsukker. Det fuldt modificerede eksoskelet i spillet er i stand til at modstå et enkelt hit fra et RPG-skud og fem skud fra et haglgevær. Det er ikke egnet til at søge efter artefakter, passere et område med et stort antal anomalier og en høj strålingsbaggrund. Eksoskeletets hovedproblem er dets immobilitet. Du kan ikke løbe i denne rustning, som bliver hovedpine for spilleren i unormale zoner. Hvis du trykker på "Funnel" eller "Trampoline" anomali, kan du sikkert genstarte spillet fra det sidste gemepunkt, fordi du ikke kan komme ud. Hvis du bliver fanget i en pludselig krydsild i et åbent rum, skal du bruge et stort antal bandager og førstehjælpssæt på jagt efter dækning. I et eksoskelet kan du ikke accelerere for at springe over en sprække eller et hul i gulvet i en bygning.

Karakteristisk fra beskrivelsen i spillet: "Giver fremragende beskyttelse mod kugle- og granatsplinter, men garanterer ikke modstand mod uregelmæssigheder."

Dragten giver dig mulighed for at bære 90 kg nyttige genstande, inklusive reservevåben og ammunition. Selv med en sådan attraktiv bæreevne er det upraktisk at bruge et eksoskelet i et rigtigt stalkerjob. Hvis du virkelig ønsker at komme ud af skyggen, samle flere patroner og kæmpe fra hjertet, er eksoskelet det bedste, som "Stalker" -spilverdenen har at tilbyde. Som Boris Strugatsky sagde: "Stalker" er et af de få ord opfundet af ABS, der er blevet almindeligt. Det kommer fra engelsk til stilk, hvilket betyder "at snige sig op", "at gå snigende." Den største fornøjelse i spillet er at gennemføre de sværeste quests ved hjælp af optimalt afbalancerede sæt "rustning-våben-artefakter". Gå ikke rundt i zonen med et pansret jernstykke med maskingeværer, men med en iøjnefaldende stalker med en Vintorez, en flaske kosakker og en pølseforsyning.

Anbefalede: