Sådan Udskiftes Adgangskoden Med E-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Adgangskoden Med  E-mail
Sådan Udskiftes Adgangskoden Med E-mail

Video: Sådan Udskiftes Adgangskoden Med E-mail

Video: Sådan Udskiftes Adgangskoden Med  E-mail
Video: NemID - skift adgangskode 2024, Kan
Anonim

Alle, der bruger e-mail-tjenester, har en hemmelig adgangskode for at få adgang til deres postkasse. Nogle gange bliver det nødvendigt at ændre det: i tilfælde af en hacket e-mail eller simpelthen på grund af din egen glemsomhed.

Sådan ændres en adgangskode på en e-mail
Sådan ændres en adgangskode på en e-mail

Nødvendig

  • - adgang til Internettet
  • - Nyt kodeord;
  • - svaret på det hemmelige spørgsmål.

Instruktioner

Trin 1

Log ind på mailsystemet ved at indtaste dit brugernavn og din gamle adgangskode (hvis du husker det). Find linket "Indstillinger" eller "Egenskaber" placeret på ressourceens hovedside.

Trin 2

Et vindue med indstillingen "Skift adgangskode" åbnes foran dig. Vælg denne indstilling.

Trin 3

Indtast en ny adgangskode, du skal muligvis gøre dette to gange. Følg anvisningerne i dette afsnit. Mest sandsynligt bliver du bedt om at indtaste den gamle adgangskode fra e-mailen og derved bekræfte din ret til at ændre adgangskoden.

Trin 4

Indtast din nye adgangskode i det angivne felt. Brug ikke en sekvens af bogstaver og tal, der er åbenlyse for dig, let valgt til det. Du bør ikke bruge efternavne, fødselsdatoer og andre personlige oplysninger.

Trin 5

Klik på knappen "Gem ændringer". Det kan også være nødvendigt at indtaste de bogstaver og tal, der vises i et specielt vindue for at bekræfte, at knappen ikke trykkes af en robot, men af en person. Efter disse trin skal du logge ind på postkassen med en ny adgangskode.

Trin 6

Hvis du har glemt din gamle adgangskode og vil ændre den til en ny, kan du gøre dette på næsten enhver mailtjeneste. På siden med dataindtastning, under dataindtastningsfeltet, skal du vælge emnet: "Jeg har glemt min adgangskode." Et vindue åbnes foran dig, hvor du bliver nødt til at angive adressen på din postkasse og besvare et hemmeligt spørgsmål (for eksempel "din mors pigenavn?"). Efter et vellykket svar bliver du bedt om at indtaste en ny adgangskode og gemme den til senere brug via mail.

Trin 7

I mere alvorlige tilfælde, når du ikke kan ændre adgangskoden ved hjælp af en af ovenstående metoder, skal du kontakte ressourcens tekniske supporttjeneste. Til dette er der som regel et specielt link.

Trin 8

Skriv den nye adgangskode ned på et sikkert sted, der ikke er tilgængeligt for nysgerrige øjne. Når alt kommer til alt er det muligt, at du også kan glemme det eller forveksle det med det gamle.

Anbefalede: