Sådan Spiller Du Wii

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Wii
Sådan Spiller Du Wii

Video: Sådan Spiller Du Wii

Video: Sådan Spiller Du Wii
Video: Granny стала огромной! Вызываем Гренни! Granny в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Efter køb og udpakning af Nintendo Wii skal du oprette forbindelse og foretage nogle indstillinger via dens grænseflade for at spille spillet. Set-top-boksen kan tilsluttes et tv. Du skal også installere sensorbjælken korrekt, som er ansvarlig for at genkende spillerens bevægelser. Først efter korrekt installation kan du nyde gameplayet på din konsol.

Sådan spiller du wii
Sådan spiller du wii

Nødvendig

  • - Nintendo Wii set-top box;
  • - en disk med et spil.

Instruktioner

Trin 1

Anbring sensorbjælken i nærheden af tv'et. Denne del af set-top-boksen er ansvarlig for at modtage et signal fra kontrolpanelet og andre trådløse interface-elementer. Det er ønskeligt at placere sensorbjælken midt på tv-skærmen. Det kan også installeres på et specielt stativ, der følger med konsollen.

Trin 2

Forbind ledningen, der går fra sensorbjælken til set-top-boksen, til stikket med samme navn på enhedens bagside. Når sensorbjælken er tilsluttet, skal du fortsætte til proceduren for tilslutning af Nintendo Wii til et tv.

Trin 3

For at sende billedet fra konsollen til tv'et bruges et kompositkabel, som også leveres med set-top-boksen. Sæt den ene ende af ledningen i det relevante stik på enheden. Installer den anden ende i TV'ets kompositstik i henhold til brugsanvisningen.

Trin 4

Sæt Nintendo Wii i en stikkontakt, og tryk på tænd / sluk-knappen, som skal lyse rødt. Åbn frontpanelet på hukommelseskortrummet, og isæt USB-flashdrevet. Dette giver dig mulighed for at gemme dine fremskridt i spil.

Trin 5

Tryk på tænd / sluk-knappen, og vent på, at stænkskærmen vises. Tryk på Sync-knappen på hver af enhederne (på selve set-top-boksen og kontrolpanelet), og vent på, at den tilsluttede fjernadgangskontrol bestemmes på skærmen. Du kan nu bruge fjernbetjeningen til at vælge emner fra konsolmenuerne.

Trin 6

Indsæt spildisken i konsollen, og vent på, at spilkontrolmenuen vises. Ret fjernbetjeningen mod tv'et, og tryk på A-knappen for at vælge en disk i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik på Start-knappen. Brug vejledningen og ikonerne på skærmen til at starte spilprocessen.

Trin 7

Wii-systemindstillinger er tilgængelige ved at trykke på knappen med samme navn nederst til venstre på tv'et. Vælg Datostyring for at indstille dato og klokkeslæt og Wii-indstillinger for at indstille konsoladministration. I overensstemmelse med instruktionerne til set-top-boksen skal du konfigurere hvert menupunkt og gemme de foretagne ændringer.

Anbefalede: