Sådan Ser Du Satellit-tv Over Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Satellit-tv Over Internettet
Sådan Ser Du Satellit-tv Over Internettet

Video: Sådan Ser Du Satellit-tv Over Internettet

Video: Sådan Ser Du Satellit-tv Over Internettet
Video: Satellit-TV - 12. LNB 2024, April
Anonim

Computere med internetadgang er mere almindelige end satellitmodtagere. Mange tv-kanaler, der udsendes via satellitter, duplikerer deres videostreams i det globale netværk. For at se dem er der ikke behov for yderligere software undtagen browseren og plugins til den.

Sådan ser du satellit-tv over internettet
Sådan ser du satellit-tv over internettet

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for at bruge en ubegrænset dataplan til at få adgang til Internettet. Hvis du ikke er sikker på dette, skal du kontakte udbyderens supporttjeneste. Skift om nødvendigt til en sådan takstplan.

Trin 2

Besøg webstedet for den tv-kanal, du ønsker at se over Internettet. Find linket på det for at se online-udsendelsen. Gå til det, og hvis det tilsvarende plug-in er installeret på din computer, begynder videostrømmen at blive vist automatisk. Hvis det viser sig, at pluginet mangler, skal du installere det. Hvis der ikke er nogen live-udsendelseskanal på siden, skal du kigge efter en anden kanal på det sted, hvor den tilsvarende tjeneste er tilgængelig.

Trin 3

Det er muligt, at du selv ikke har besluttet, hvilke kanaler du vil se over Internettet. I dette tilfælde skal du installere så mange plugins som muligt på din computer: Flash, Silverlight (i Linux er dens analoge Moonlight), Windows Media Player (i Linux er der ingen analog, men der er få kanaler i dette format) osv.. Gå derefter til følgende websted:

Trin 4

Du vil se en liste over lande ud for de navne, hvor antallet af tilgængelige kanaler er vist i parentes. Du kan bruge en anden liste - genrer. Vælg det land eller den genre, du ønsker, og en liste med kanaler, der matcher dine kriterier, indlæses automatisk. Vælg blandt dem den, der passer dig med hensyn til dataoverførselshastighed og videostreamformat (dvs. kompatibel med dit eksisterende sæt plugins). Kanalsite-rammen med afspilleren åbnes, og du kan starte browsing. Hvis det viser sig, at visningen ikke starter på trods af tilstedeværelsen af den nødvendige plug-in, så kanalsiden ikke fungerer, eller videostrømmen fungerer ikke døgnet rundt. Prøv igen senere, men se nu en anden kanal.

Anbefalede: