Sådan Ser Du Ballet På Internettet

Sådan Ser Du Ballet På Internettet
Sådan Ser Du Ballet På Internettet

Video: Sådan Ser Du Ballet På Internettet

Video: Sådan Ser Du Ballet På Internettet
Video: How To Watch Ballet: 5 Steps To Become a Ballet Pro 💃 2024, April
Anonim

Ballet er et interessant og fantastisk show, der vil springe dig ind i den magiske verden af musik og dans. Du kan se denne fantastiske forestilling i teatret. Hvis du ikke har mulighed for at besøge Melpomene-templet, kan du se forestillingen online.

Sådan ser du ballet på Internettet
Sådan ser du ballet på Internettet

Der er mange sider på Internettet, der indeholder videoer. En af disse ressourcer er Youtube.com. Indtast navnet på balletten i søgefeltet øverst på siden, og nyd det magiske skuespil på din computerskærm.

På YouTube finder du videoer fra hele verden, du kan føje nogle af dem til dine favoritter, hvis du først registrerer dig på siden. Derefter har du mulighed for at gennemgå dine yndlingsforestillinger igen og igen. Derudover kan du udsætte at se nogle forestillinger ved at klikke på den tilsvarende knap.

Du kan også abonnere på nogle af kanalerne på Youtube.com for at se, hvornår nye videoer uploades. For eksempel, abonner på The Bolshoi Theatre, en kanal for Bolshoi Theatre, som allerede har over tredive optagelser af forestillinger.

Videoarkivet med forestillinger er offentliggjort på de officielle hjemmesider for nogle teatre, for eksempel Erik Sapaev Mari State Opera and Ballet Theatre. Brug menupunkterne til at gå til afsnittet "Arkiver" under fanen "Forestillinger". Her kan du se forestillinger som Romeo og Juliet, Giselle, La Bayadère, Den sovende skønhed og balletten for unge tilskuere Timur og hans team. Videoerne leveres i god kvalitet og indlæses hurtigt.

Både klassisk ballet og moderne ballet kan findes på Cultureonline.ru, som støttes af den russiske føderations kulturministerium. Gå til menupunktet "Video Archive" og derefter til fanen "Performances", eller brug webstedsøgningslinjen. Webstedet tilbyder til visning af balletten "Betty N … White Bird", "Min telefon ringede", "Isen smelter og roserne blomstrer", den berømte ballet "Svanesøen", "Næsten en julehistorie", "Lille ulv", "Armida Pavilion" »Og mange andre forestillinger.

Anbefalede: