Sådan Spiller Du Af Gæst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Af Gæst
Sådan Spiller Du Af Gæst

Video: Sådan Spiller Du Af Gæst

Video: Sådan Spiller Du Af Gæst
Video: Sådan Spiller Man Basketball 2024, April
Anonim

Et gæstespil eller et gæstespil er et ret udbredt fænomen blandt spillere. Metoder til at udføre denne opgave varierer afhængigt af selve spillet, men handlingsprincippet og algoritmen forbliver.

Sådan spiller du af gæst
Sådan spiller du af gæst

Instruktioner

Trin 1

Download distributionen af selve Counter Strike-spillet og installer det på din computer. downloade og installere specialiserede anti-cheat applikationer for at kunne spille for gæst. Kør det installerede anti-cheat og gå til fanen Indstillinger i det primære programvindue, der åbnes. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Start ved opstart og søg efter opdateringer i opstartsfelter. Start Counter Strike-spillet, og klik på knappen Find servere. Bekræft søgningen ved at klikke på knappen Tilføj en server, og vælg den ønskede server i den dialogboks, der åbnes. Desuden er alle spillerhandlinger underlagt de generelle regler (for Counter Strike).

Trin 2

Udnyt gæstespil-funktionen fra OpenVPN-appen (såsom FIFA 07). For at gøre dette skal du downloade og installere det valgte program på din computer. Vent på, at OpenVPN GUI-ikonet vises på skrivebordet og starter det. Vent til applikationsklientikonet vises i meddelelsesområdet ved siden af uret, og ring til dets genvejsmenu ved at højreklikke på det. Specificer Connect-kommandoen, og bestem forbindelsesstatus i applikationsvinduet, der åbnes. Vent til den grønne forbindelsesindikator vises, og oplysningerne om den nye IP-adresse modtaget fra serveren.

Trin 3

Start FIFA 07, og vælg muligheden Multiplayer. Gå til fanen IP-adresse, og klik på knappen Ny IP-adresse. Indtast adresseværdien for den ønskede modstander, og start spillet (til FIFA 07).

Trin 4

Download den specielle patch 1.23a og reg-filen for at kunne spille som gæst i Warcraft 3 Frozen Throne. Uddrag den downloadede reg-fil til et hvilket som helst praktisk sted, og åbn den med Notesblok. Skift værdien af linjen Installer sti fra eksisterende til den rette placering til at gemme spilfilerne og gem ændringerne. Kør filen, og bekræft tilføjelsen til systemregistret ved at klikke på OK. Kør programrettelsen, og download en anden krævet w3l-fil. Flyt den downloadede fil til spilmappen, og start spillet ved hjælp af den eksekverbare fil w3l.exe. Lfkmytqibt-handlinger er standard (for Warcraft 3 Frozen Throne).

Anbefalede: