Sådan Downloades Adminpanelet Til Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan Downloades Adminpanelet Til Minecraft
Sådan Downloades Adminpanelet Til Minecraft

Video: Sådan Downloades Adminpanelet Til Minecraft

Video: Sådan Downloades Adminpanelet Til Minecraft
Video: МАЙНКРАФТ НА ХАЛЯВУ, проверка! разоблочение БЕСПЛАТНОГО Minecraft для Windows 10!! (НЕДОХАКЕРЫ Lite) 2024, April
Anonim

Minecraft er et multiplayer-spil oprettet af kun en udvikler fra Sverige. Hendes verden består dog af terninger, som karakteren selv, hans redskaber og alt andet. Der er en singleplayer-implementering af spillet og en multiplayer. I multiplayer drømmer alle om at blive administrator og have fordele i forhold til andre spillere.

Få Minecraft-adminpanelet
Få Minecraft-adminpanelet

Hvem kan blive administrator i Minecraft

For at blive administrator i Minecraft skal du enten have din egen server eller få en aftale fra ejeren af en eksisterende server. Begge metoder er komplekse på deres egen måde. Som serverejer skal du kende mange kommandoer og være i stand til at konfigurere det. Derudover skal du normalt betale for den hosting, hvor serveren er placeret. At få det samme adminpanel fra ejeren af en anden server opnås normalt også for penge.

Opret din egen betalte server

For at oprette din egen server skal du først leje hosting. Betaling foretages hver måned, og det vil højst sandsynligt ikke være lavt. For eksempel kan du gå til fastvps.ru og vælge en passende takst, bestille og betale for den. Derefter sendes detaljerede data til hostingadministration til din mail.

Download den påkrævede serversamling ved hjælp af søgningen. Alternativt kan du gå til rubukkit.org og finde den anbefalede build til CraftBukkit-knap i øverste højre rude. Gå til hosting gennem WinSCP-programmet, download det tidligere downloadede arkiv. Pak det ud i et bibliotek.

For at administrere serveren eksternt skal du downloade Putty-programmet. Gennem det kan du administrere ikke kun Minecraft-serveren, men også styre et fjernlejet operativsystem. For automatisk at starte Minecraft skal du redigere et antal filer. Det hele afhænger af, hvilket operativsystem der vil blive installeret på hosting. Hvis du ikke er særlig klar over handlinger relateret til hosting, kan du kontakte supporttjenesten.

Ud over at konfigurere autorun skal du også konfigurere Minecraft-serveren. Dette kræver redigering af filen server.properties, idet der især lægges vægt på parametre for serverport, server-ip og servernavn.

Gratis admin-område via Hamachi

Hvis du ikke har penge til at købe hosting, kan du downloade det gratis Hamachi-program til din computer. Installer det downloadede program, genstart computeren. Vælg derefter "Netværk" - "Opret dit eget netværk" i Hamachi-vinduet. Giv det nye netværk et originalt navn, kom på og indstil en adgangskode til det.

Download Minecraft-serveren fra rubukkit.org, pakk den ud på din computer. Klik på.bat-filen for at starte serveren. Giv alle dine venner ID og adgangskode til Hamachi-netværket. Alle venner, inklusive dig, skal indtaste Hamachi IP-adressen i klienten og derefter klikke på knappen "Opret forbindelse". Hvis noget ikke gik, skal du muligvis foretage yderligere indstillinger for Hamachi. Derefter skal du åbne ops-filen i servermappen og indtaste dine kaldenavne der. Takket være dette får du et admin-panel på din egen server. For yderligere Minecraft admin-kommandoer, se søgningen.

Anbefalede: