Sådan Registreres En Postkasse På Gmail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres En Postkasse På Gmail
Sådan Registreres En Postkasse På Gmail

Video: Sådan Registreres En Postkasse På Gmail

Video: Sådan Registreres En Postkasse På Gmail
Video: Как создать электронную почту @ email .com . Аккаунт Google play, гугл, Гмаил, Gmail, Youtube 2024, April
Anonim

Gmail-e-mail betragtes som en af de mest bekvemme og pålidelige gratis tjenester. For at registrere en postkasse behøver brugeren kun at tage et par enkle trin.

Sådan registreres en postkasse på gmail
Sådan registreres en postkasse på gmail

Instruktioner

Trin 1

Gå til https://gmail.com. Klik på knappen "Opret en konto", og udfyld de krævede felter i spørgeskemaet. Angiv dit rigtige navn og efternavn, bopælsland og fødselsdato. Dit efternavn og fornavn vises som en signatur i e-mail-beskeder, så ignorér ikke disse felter og indtast rigtige data. Vælg et login med mindst 6 tegn, og kontroller dets tilgængelighed. Kom med en stærk adgangskode, og bekræft den. Vælg et sikkerhedsspørgsmål, og indtast svaret på det.

Trin 2

Indtast captcha (tal og bogstaver, der bekræfter, at handlingerne udføres af en person, ikke en robot). Bekræft venligst, at du har læst og accepterer vilkårene for brug, programregler og fortrolighedspolitik. Derefter oprettes din Gmail-konto.

Trin 3

Se selvstudierne om, hvordan du arbejder med din konto, eller klik med det samme på "Log ind på e-mail". Når du er logget ind, har du adgang til antydningsbreve fra Gmail-teamet, som gør dit arbejde med din konto og postkasse mere behageligt. Du kan tilpasse udseendet på din indbakke, få Gmail-appen til at tilpasse på din mobiltelefon og importere kontakter og mails fra andre e-mail-konti.

Trin 4

Når du er logget ind på din konto, kan du sende og modtage e-mails samt bruge Gmail-chatten. Du kan også abonnere på dine venners Live Feed. Hvis du vil modtage og sende meddelelser via en e-mail-klient og ikke kun bruge webgrænsefladen, skal du konfigurere modtagelse og afsendelse i henhold til vejledningen.

Trin 5

Gå til "Indstillinger" i din postkasse. På fanen "Etiketter" skal du indstille navnene på etiketterne og også indstille reglerne for filtrering af bogstaver (regler for tildeling af etiketter). Gmail-genveje fungerer som standardmapper i indbakken.

Anbefalede: